• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
no to widze ze dzis wiele z nas ma dzien rozpusty zakupowej hehe ja usze popatrzec za jakims podkladem bo kurde wszystko sie pokonczylo i wstyd z domu wyjsc a ja bez makijazu po za domem czuje sie jak bez bielizny hehe

ja to w ogóle przestałam się malować odkąd jestem w londynie nie ma na to czasu :( kiedyś też tak miałam jak ty teraz to jedynie wyjście do znajomych zmusza mnie do makijażu :))))))

gdzie tam ja musze miec rzesy i chodzby troche rozu na policzkach nie ma w szpitalu meke przechodzilam bo sie nie malowalam hehe dlatego teraz ide rzesy sobie zrobie i bede miala je z banki na poltorej miesiaca hehe

ilona prasuje te mikruski i dochodze do wniosku ze nie lubie jeszcze bardziej prasowania hehe

Witam po 2 dniach nieobecności!

Wczoraj miałam imieniny więc częstuję kawką i pyszną Palisadą. DSC_0132.jpg

Przepis i zdjęcia z realizacji wrzuciłam na grupę. Teraz biorę się za nadrabianie zaległości i wracam do was

hej kochane! szybko się uwinęłam z nadrabianiem ale tez za dużo nie miałam. widzę że tutaj powstaje mała fabryka szydełkowych piękności. szkoda że mnie talentu nie dali

katy jak nowa książka Cobena? bo właśnie się na nią szykuję. moze na weekend majowy kupię aby mieć co robić

zagubiona jak tam dzisiaj samopoczucie? mam nadzieje że małą dała się dziś wyspać

małami wczoraj miałam małą imprezkę. dzisiaj jadę do bratowej bo też Agnieszka i wczoraj razem świętowałyśmy

ilonka twoje robótki cudne. wiec nie narzekaj. daj znać co kupiłaś

losiczko twoje torebki równie cudne. zdolniacha z Ciebie

marysia witaj po nieobecności. imię juz macie wybrane

tyle na teraz będę później

Witam sobotnio:)

bulkaasia witaj :-D:-D:-D

ZAgubiona ja też nie lubię prasować,ale te małe cudeńka prasowałam z wielką przyjemnością:)

Agnes wszystkiego najlepszego k97.jpgSzkoda,że mam cukrzycę;) pysznie wygląda:)

reklama
Marysiu he he moja babska ciekawość zaspokojona:-D jak udała się zabawa?? Długo potańcowałaś??;-)

Ilonka no bucik piękny:-D

Bulkaasia witam:-) i gratuluję!!!! Dużą już masz córę:-)

Agnes najlepsze życzenia dla Ciebie!!!:-) Pysznie to wygląda:-)

Pisałyście że czytacie sobie książki - ja przeczytałam ostatnio "Wybór" Sparksa - rewelacja dla mnie, wciągnęła mnie że szok!! teraz czytam"Na ratunek" też fajna i ten sam autor.
Czytam sobie aby nie myśleć za dużo czy się udało czy nie:tak:

Ostatnio jakaś rozkojarzona jestem....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry