• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Tomek i Justyna witaj:-)

Marysia nie wątpię - mały dżentelmen na pewno nie odpuści,załóż wygodne buty;-)
Zagubiona o matko, no to się narazili, nie ma co:no: Maji impreza odwołana bo jeszcze wczoraj mocno gorączkowała i w nocy też:no:

Katrina udanej zabawy:-)

Co tak cicho dzisiaj???

reklama
agnes SŁOŃCE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPEŁNIENIA MARZEŃ, ZDRÓWKA SPOKOJNEJ CIĄZY I SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA ;-)
KWIATY.jpg

Witam nową mamusię i GRATULUJĘ ;-) w wolnej chwili zapisze Cię w naszej tabelce ;-)
zagubiona nie denerwuj sie bo i tak w sumie nic to nie da, no ale faktycznie nie fer postapiły !!!!!!!!!!
justyna fajnie ze jestes :-) Jejus ty juz masz 32 tydzien -ale zleciało !!!!!!!! i co bedzie ???????????
Roza nadal Majeczka chora ????????????? ukochaj Ją ode mnie !!!!!!!!!!!!!!!

jak dobrze wybrac sie z mamuska na sklepy ;-) kupiłam 2 super staniki ( biały i koralowy) w sumie nastawiłam sie na te zwykłe babcine bo taki rozmiar to wiadomo ze wszystko na jedni kopyto a tu prosze ;-) no i jeszcze bluzeczke dostałam takze zakupy udane ;)

Ostatnia edycja:
Witam drogie koleżanki
Agnes spełnienia marzeń i zdrówka
Roza zdrówka dla małej
zzagubiona No comments ;( głowa do góry jeszcze do ciebie przyjdą sami
Ilonka to widzę ze zakupy udane ;)
no ja tez byłam na zakupach kupiłam spodnie i tunike bo mi tłuszcz rośnie i gniecie brzucho :szok:
Potem pizza hut i teraz łóżko do niczego innego sie nie nadaje

Dziewczyny kurczę od czwartku wieczorem bierze antybiotyk i jeszcze temperatura się trzyma:no: nigdy tak nie było, teraz też leży ba znowu naszło, narazie 37,3 ale zaczynam się martwić:no::no:

A jak z waszymi maluchami?? Miałyście tak??? Może lek nie trafiony.... ale już nie pierwszy raz ma augumentin:no: nie wiem co myśleć

Hejka everybody po calym dniu nieobecnosci:-)
Zzagubiona ja mowilam o prasowaniu ale dzisiaj po 2 h prasowania w domu jestem z nim w rozwodzie:-D
Agnes jeszcze raz wszystkiego naj...naj....a ksiazka bardzo fajna zreszta jak wszystkie Cobena
BUlkaasia witaj i rozgosc sie ....GRATULACJE:-)
Katrina no najwyzsza pora na odpoczynek:tak:
Zzagubiona szkoda ze tak daleko jestes ja bym dzisiaj dzien z checia z Toba spedzila :tak:
TomekiJustyna fajnie ze jestes
Roza ktoras z dziewczyn takie problemy miala z dzieckiem ale nie pamietak ktora:no:
Ilonka widzisz jak milo z kims wyskoczyc na zakupki :-D

ROZA - moj maly jak ostatnio mial zapalenie oskrzeli to tez bral antybiotyk i po 4 dniach dostal 40' goraczki ale na 2gi dzien juz byl prawie zdrowy wiec moze i Maja ma taki przelom

ZAGUBIONA - nie zazdroszcze ale wiem co czujesz bo moj maz tez lubi mi czasem sprawiac takie niespodzianki a kiedy potem sie wsciekam to oczywiscie nie wie dlaczego, bo niby nie ma powodu

ILONKA - super ze zakupy udane i humorek dopisuje :-)

JUSTYNA - witaj
ANIA - odpoczywaj ile sie da

a moje dziecko nareszcie zasnelo, bo chory ale dokazuje jak malo kiedy, maz na rajdzie wiec ja zapierniczam caly dzien jak maly samochodzik - albo i duzy :happy: zrobilam spagetti bolognese, odkurzylam, pozmywalam gary i podlogi, pranko powieszone, ciasto sie studzi i musze jeszcze bita smietane wykonac a w przerwach oczywiscie oporzadzam synka :) i zagladam do Was, ale cos cichutko i skromniutko dzis.

reklama
Heh Marysia no wlasnie ja tez nie zawsze mam czas na pisanie w ciagu dnia.....czasami nadrabiam dopiero wieczorem a dziewczyny czasami daja z postami ostro :-D
Ja zmykam bo idziemy na kawke do znajomych ;-) do pozniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry