• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Bulkaasia tu chyba są mamusie, które znają się już od jakiegoś czasu i mają swoje tematy, bo ja wczoraj pisałam i raptem jeden odzew....tak więc spadam na inne forum. Pozdrawiam i powodzenia życzę....

reklama
Hej dziewczynki ja juz wrocilam....:-)
Jane tak wlasnie myslalam ze napewno zabalowalas bo cie caly dzien nie bylo:tak:
Domis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
Aniab dzieki :-)
Katrina otuz to:tak: w oncu trzeba zwolnic tempa ja cie podziwiam ze do tej pory pracujesz na pelnych obrotach :szok:
Gabie no co ty .......duzo dziewczyn czesto w weekend nie czyta na biezaco tylko wpisuje sie z biegu bo mezowie w domu czy rodzinka nawiedza itp a pozniej w poniedzialek nadrabiaja i odpisuja wszystkim, nie zloscie sie tylko piszcie :-)
Truskaffka jak tam??? Where are you???:eek:
Buzka dla wszystkich .....chyba jeszcze komus mialam odpisac ale lece z glowy wiec sorki jesli kogos pominelam ;-)

Wpadam życzyć miłej niedzieli ;-) :-D
domiśka trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

cjpeg_xxssrw.jpg

Dziendoberek:-) niedzielnie.

Ja tez wpadam sie tylko przywitac. Od 7 rana jestem u cioci bo musialam jej podac przez welflon lekarstwo nastepna dawka o godz 12 potem spadam do domku i dalej do szurania. ( Jak mam duzo pracy to nie mam tez niedzieli). Pisze z laptopa :baffled: i mnie wkurza bo wole kompa.

DOMISKA :-):-):-):-):-):-)

Milej niedzieli babeczki do juterka
:-)

Kochane ja na sekundkę, bo eszcze tajniacko, mężowi nic nie mówiłam, chcę być w miarę pewna , muszę zrobić test z krwi.... Jestem w szoku, nie chcę się jeszcze cieszyć ale uwierzcie, że każda komóreczka mojego ciała uśmiecha się dziś. Proszę trzymajcie kciuki i dziękuję za wsparcie! Tylko Wy wiecie co się u mnie dzieje ;)

heheheheh Domiska jak ja cię rozumiem :)))))))))))))) tydzień temu ja tak szalałam i dobrze że mam kontakt z Katy bo jak się okazało że jestem w ciąży to nie wiedziałam co mam robić :-D:-D:-D i się jej pytałam :szok::-D:rofl2:
będzie dobrze nic się nie martw tylko zaopatrz się w nospę bo w dniu @ możesz mieć skurcze poza tym ciesz sie kochana

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry