• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
kochane na początku strasznie Was przepraszam, bo widzę, że Wy sobie zawsze odpisujecie, a ja nie jestem w stanie po pierwsze wszystkiego przeczytać, nie mówiąc, żeby każdej odpisać. Chciałam, żebyście wiedziały, że staram się śledzić Wasze radości i smutki, za wszystkie trzymam kciuki i cieszę się, że jesteście, tym bardziej, że cyba zeświruję za chwilkę.... Zrobiłam test, głupia jestem , wiem , bo 1-2 przed spodziewanym @ ale dziwnie się czułam od 2 dni, temperatura rosła, wczoraj zrobiło mi się koszmarnie niedobrze, piersi dziś chciały eksplodować no i o 20 zrobiłam test (też mądrze...żeby o tej godzinie) ale.... wyszedł mi cień 2 kreski. Wpatrywałam się i jest... Boże nie chcę się wkręcać ani nikomu jeszcze mówić, bo znów będę wyć, ale Wam musiałam napisać, żeby nie wybuchnąć...
Aniabuchowicz, powiedz mi kiedy Tobie wyszedł test i po jakim czasie szłaś do lekarza...
Chyba za bardzo się nakręcam. przepraszam... trzymajcie za mnie....

Zagubiona wspolczuje ja nienawidze takich sytuacji meza bym chyba zabila wrrr a mama wie ze jestes w ciazy sama wie jak to ciezko i jeszcze cie olala ;/ przykra sprawa ale lepiej by bylo powioedziec dzisiaj nie jutro np ;/ oj kochana trzymaj sie juz blisko rozwiazania i bedziesz miala maluszka :)

Mialam komus odpisac i zapomnialam hmmm

ja nie mam juz meza od 2 h jest w pracy ale i tak mialam duzo zajec sprzatanie pranie mala zajecie z jej ciuchami aby ja ogarnac wkoncu bedzie wymiana ciuchow i nastepne pudlo na strych ;/ juz chyba 5

Katy i innym zycze milego wieczorku ja dzis nie wiem czy jeszcze bede duzo siedze na necie ale dzis jakos nie mam ochotyu niewiem czemu @ przylazla i u mnie wahania nastrojow :P

domiska ja kochanie robiłam testa w 12dpo ok 16ej i wyszły mi dwie krechy u lekarza jeszcze nie byłam bo idę dopiero za dwa tygodnie wiem ze wcześniej nie ma sensu też kochana siedzę jak na szpilkach ale teraz lekarz i tak nic nie zobaczy za dwa tygodnie będę już skończony siódmy tydzień więc wiem że wtedy musi już być serduszko :))) czas wlecze mi się nie ubłagalnie ale nie mam innego wyjścia
kochana trzymam kciuki za ciebie jak najbardziej :tak:

Hallo Kobitki!!!
Domiska &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ilonka no no , a właśnie, że słodziutka ta czapeczka:-) Mój Kacuś posiadał taką jak był mały, i uwielbiałam tą czapeczkę, i teraz Ada będzie w niej śmigać, a co:-D

Zobacz załącznik 458128

Biapl Moje balony są ogromne!!! Ale widzę, że mieszkasz tam gdzie ja się wybieram:-D od niedzieli też będziemy mieszkać w Frankfurcie:-D
U nas w nocy była tak burza, że się obudziłam przerażona, i bałam się iść zrobić siusiu:szok:

hej dziewczynki ja po całym dniu wpadłam poczytać co u was
trochę wczoraj zaszalałam no i dziś musiałam pocierpieć :-(
nie pamiętam niestety co komu odpisać, nie mam dziś na to siły.
dominika jeszcze nie zapeszam ale na pewno jutro ci ładne II krechy wyjdą:tak:
zmykam spać
dobranoc

reklama
Zabawa była przednia, to był dobry pomysł, bo dom dzieciaki by rozniosły, a tam mogły się wyszaleć do woli. Mała dostała tyle prezentów, że szok, myślałam, ze nie zaśnie z nadmiaru emocji, ale zmęczenie w końcu wzięło górę.

Domiska - tak po cichutku.... gratuluję....

Katy
- no niestety na każdego przychodzi taki czas, że już sił nie wystarcza, czuje się juz trochę zmęczona i strasznie ociężała.

Zagubiona - odpłać pięknym za nadobne - zrób tak samo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry