Marysia77
Fanka BB :)
Witam i ja po stresach od samego rana. Chcialam do Was szybciutko dolacyc ale net szaleje i i dopiero teraz udalo sie polaczyc.
AGNES - imie wstepnie wybrane bylo juz zaninim wogole myslelismy o dzieciach - miala byc Anetka wiec moze tak pozostanie, zobaczymy. Darusia tez wybieralismy dlugo i wlasciwie zdecydowalismy sie przed samym porodem. A tak poza tym to WSZYSTKIEGO NAJ NAJ :-)
ZAGUBIONA - ja tez nie lubie prasowac ale dzieciece ciuszki cos maja w sobie magicznego ze jakos milej sie to robi
BIAPL, ILONKA - ja prerzed ciaza mialam malenstwa a teraz niewiele wieksze wiec zazdroszcze
KATY - te imprezki trwaja caly tydzien nie tylko w weekendy
strach pomyslec co bedzie pozniej 
Co do makijazu to ja bez tego ani rusz, bo w tej ciazy moja twarz wyglada jak salamandra plamista
BULKAASIA - witaj
ROZA - bylo fajnie ale zupelnie inaczej niz w Polsce i po raz pioerwszy nie potanczylam, bo moj brat i bratowa sami prowdza szkole tanca i jak na parkiet wskoczyli razem ze swoimi znajomymi to kazdy popadl w kompleksy a oczu oderwac od nich tez nie mozna bylo
) tak wiec ciekawe doswiadczenie. A za 2 tygodnie brat "ksero" nr 2 bierze slub wiec moze tym razem poszalejemy tym bardziej ze zabieramy synia
, nie wspomne ze kieszen pusta no ale coz wiecej rodzenstwa nie posiadam 
AGNES - imie wstepnie wybrane bylo juz zaninim wogole myslelismy o dzieciach - miala byc Anetka wiec moze tak pozostanie, zobaczymy. Darusia tez wybieralismy dlugo i wlasciwie zdecydowalismy sie przed samym porodem. A tak poza tym to WSZYSTKIEGO NAJ NAJ :-)
ZAGUBIONA - ja tez nie lubie prasowac ale dzieciece ciuszki cos maja w sobie magicznego ze jakos milej sie to robi

BIAPL, ILONKA - ja prerzed ciaza mialam malenstwa a teraz niewiele wieksze wiec zazdroszcze
KATY - te imprezki trwaja caly tydzien nie tylko w weekendy
strach pomyslec co bedzie pozniej 
Co do makijazu to ja bez tego ani rusz, bo w tej ciazy moja twarz wyglada jak salamandra plamista
BULKAASIA - witaj
ROZA - bylo fajnie ale zupelnie inaczej niz w Polsce i po raz pioerwszy nie potanczylam, bo moj brat i bratowa sami prowdza szkole tanca i jak na parkiet wskoczyli razem ze swoimi znajomymi to kazdy popadl w kompleksy a oczu oderwac od nich tez nie mozna bylo
Ostatnia edycja:
tylko sie na nia popatrzylam ale jakos reaguje na nie tak samo jak na skarpetki czy gatki czy ciuchy w normalnym rozmiarze no oczywiscie troche inaczej jest jak je kupuje ale to tylko wtedy heh
zajrzę później,lecę wstawić obiad i kończyć książkę