• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam i ja po stresach od samego rana. Chcialam do Was szybciutko dolacyc ale net szaleje i i dopiero teraz udalo sie polaczyc.
AGNES - imie wstepnie wybrane bylo juz zaninim wogole myslelismy o dzieciach - miala byc Anetka wiec moze tak pozostanie, zobaczymy. Darusia tez wybieralismy dlugo i wlasciwie zdecydowalismy sie przed samym porodem. A tak poza tym to WSZYSTKIEGO NAJ NAJ :-)
ZAGUBIONA - ja tez nie lubie prasowac ale dzieciece ciuszki cos maja w sobie magicznego ze jakos milej sie to robi :-D
BIAPL, ILONKA - ja prerzed ciaza mialam malenstwa a teraz niewiele wieksze wiec zazdroszcze
KATY - te imprezki trwaja caly tydzien nie tylko w weekendy :-D strach pomyslec co bedzie pozniej :-D

Co do makijazu to ja bez tego ani rusz, bo w tej ciazy moja twarz wyglada jak salamandra plamista :szok:
BULKAASIA - witaj

ROZA - bylo fajnie ale zupelnie inaczej niz w Polsce i po raz pioerwszy nie potanczylam, bo moj brat i bratowa sami prowdza szkole tanca i jak na parkiet wskoczyli razem ze swoimi znajomymi to kazdy popadl w kompleksy a oczu oderwac od nich tez nie mozna bylo :P) tak wiec ciekawe doswiadczenie. A za 2 tygodnie brat "ksero" nr 2 bierze slub wiec moze tym razem poszalejemy tym bardziej ze zabieramy synia :), nie wspomne ze kieszen pusta no ale coz wiecej rodzenstwa nie posiadam :)

Ostatnia edycja:
reklama
to w takim razie cos jest ze mna nie tak bo jakos nie czuje "magi ciuszkow" wrecz przeciwnie np wczoraj mama przyszla zaczela sie podniecac ze to tak slodko wyglada te ciuszki takie malutkie sobie schna i wogole :eek: tylko sie na nia popatrzylam ale jakos reaguje na nie tak samo jak na skarpetki czy gatki czy ciuchy w normalnym rozmiarze no oczywiscie troche inaczej jest jak je kupuje ale to tylko wtedy heh

witam nowa kolezanke i gratuluje

anes samopoczucie takie sobie cieszy mnie to ze mala coraz silniejsza jest ale niestety coraz bardziej bolesne to jest ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marysia no ja też chyba bym zrezygnowała z tańca he he:-D,odbijesz sobie u drugiego brata;-)

Zagubiona eee tam, czemu zaraz coś z tobą nie tak:-) spokojnie:-)

Mi też net się wiesza:wściekła/y: zajrzę później,lecę wstawić obiad i kończyć książkę:tak:

Miłego dzionka.

Kasiu po to jestesmyzeby sie wspierac :) znam duzo przypadkow takich wlasnie osob a znam tez osoby ktore nie mialy probloemow i maja po 3 dzieci rok po roku ale zawsze jest nadzieja na lepsze jutro najwazniejsze zeby miec przy sobie partnera ktory cie kocha nie wazne jaka jestes i czy masz dzieci czy nie bo jak cie kocha to nie opusci :) a dziecie napewno sie pojawi trzeba w to wierzyc :) ja sie dzis zle czuje jak bym nie wiem ile wypila a ja wogole nie pije to najsmieszniejsze :laugh2:

zagubiona - nie kazdy musi lubiec, ja np nie znosze jak ktos gladzi moj brzuch i sie podnieca.
roza - synio mi nie odpusci tany tany :-D
Ok dziewczynki pranie wlaczone ale miesko samo sie nie zmieli wiec uciekam do garow - do zobaczonka pozniej :-)

cześć Dziewczynki

Witamy nowa przyszła mamusię,

Biapl - no ja tez musiałam nabyć nową "spodnią garderobę', bo mleczarnie się nie mieściły i w obwodzie były za ciasne, ale u nas w sklepie okazało się, że oprócz normalnych cen, to jest jedna półka, gdzie staniki Triumph-a są za pół ceny, co mnie bardzo ucieszyło, boi zapłaciłam cos chyba ok. 40 czy 45 Euro za dwa.
A zdaję sobie sprawę z tego, że one posłużą mi kilka miesięcy, a potem ... nie wiem co z nimi zrobię.

W czwartek dostałam list z informacją, ze został mi przyznany urlop macierzyński (płatny), więc jeszcze tylko 2 tyg. i odpoczywam.... bardzo mnie to cieszy.

Miłego dnia Wam życzę, u nas pogoda do bani, ale o 15 mamy party urodzinowe Alinki, to się mała wyszaleje z dzieciakami na kulkach.

ale mnie dzisiaj nosi ja pierdziele chyba cos rozwale moj kochany mezulek zlal na mnie dzis totalnie to samo kochana mamusia siedze i czekam na nich caly dzien a oni oczy mi mydla m niby do roboty pojechal( fucha jakas) dzwonie do niego a tam slysze mojego tate pytam sie gdzie on jest a ten dupek na rybki sobie pojechal i oczy mi mydlil ze ciezko pracuje, na dodatek moja mama caly tydzien mi dupe trula bym z nia poszla na zakupy umowilysmy sie dzis po 12 czekam i czekam na nia wydzwanialam 3h a ta caly czas pierdzielila ze zaraz oddzwoni zaraz oddzwoni bo w robocie jest o 13 wrocia bo mam okna otwarte i slyszalam ja ,w koncu 10 min temu wkurzylam sie i dzwonie do niej a ona mi scieme ze dopiero co weszla do domu ja do niej by chociaz nie klamala bo wiem kiedy wrocila a ta do mnie z geba ze tlumaczyc sie nie bedzie i od 2h siedzi sobie na kawce u ciotki ktora mieszka podemna, no to sie pytam czy tak trudno zadzwonic i powiedziec ze ma mnie w dupie i to ze czekam ponad 3h i woli sobie kawke popijac a ta nagle ze sie zle czuje ze ja glowa boli itp normalnie nosi mnie czy tak trudno jest poprostu zadzwonic i powiedziec ze odechcialo sie im ze mna dnia spedzac :angry::angry::angry::angry: jestem wsciekla i ryczec mi sie chce z chcecia spakowala bym sie i wyjechala odpoczac od nich eh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry