• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam wszystkie mamy :-) Jestem mamą 6- miesięcznego Filipa i jestem tu nowa. Z racji mojego zawodu przygotowałam dla synka małą niespodziankę w postaci dekoracji pokoju "Dżungla" i chciałabym abyście napisały co o tym myślicie, zapraszam na stronę: EFilDesign: Galeria
Pozdrawiam:-)

reklama
Hej moje Kochane:* sorki,ze tak dlugo nie pisalam,ale jak zwykle mialam kupe stresu,nadgodzin i w ogole coraz to gorsza sytuacja w pracy,gdyby nie to,ze mam ta umowę na czas nieokreslony,to juz bym dawno ta robote zostawila...ale dosc...
Dzis sie zameldowalam w pracy na chorobowe,a ze moj M dzis tez zostal w domu,zeby nadgodziny odbudowac,to sobie pojechalismy na male zakupy,maz mi 2 nowe staniki kupil,bo ja mialam przed ciaza 75 d,a teraz 12 tydzien i 75g. Dobrze,ze on placil,bo 98 euro za 2 staniczki to troche na moje zarobki za duzo,co prawda to triumph i felina,ale to kupe kasy,ale nigdzie innych nie znalezlismy, pani nam w sklepie super doradzila, bo ja to tak w gorze uroslam,ze szok...a poyem jeszcze poszlismy na lody...w poniedzialek mam wizyte,ale mam juz stracha...caluje Was mocno i pozdrawiam...a stopa to tez mi chyba urosla,bo wszystkie buty cisna...a na wage to nawet juz nie staje....Dobranoc Kochane:*

Oj zniknelam bo sie nam znajomy napatoczyli ale sama za nimi zadzwonilam i bardzo sie ciesze ze wpadli:tak:....idziemy do nich na weseklisko w Sierpniu
winko bylo wiec nawet jak bym tempke mierzyla to bylaby zaburzona :-D
Rozia widze ze szydelkomania sie szerzy ......moje jakiem majciochy dla m wyczarujesz na poczatek???:-D:-D:-DW najgorszym wypadku nikt ich nie zobaczy tylko ty jakby ten prototyp nie wyszedl :-D
Malami no wlasnie mama mi planuje kilka rzeczy zeby za nia zrobic bo ona nie daje juz rady ja mam kilka rzeczy do zalatwienia kilka osob do odwiedzenia i skonczy sie jak zawsze bede w domu na sniadaniu i potem dopiero pod wieczor:baffled: , ach no coz zrobic grunt zr bede na Polskiej ziemi :-D
Hej Gabie fajny pokoik ja na miejscu Filipka bym sie bardzo cieszyla :tak:
Marysia mala sobie imprezke robi w koncu sie weekend zaczal :-D
Biapl widzisz piersi bardzo rosna bo malenstwo juz sobie niezla spizarenke szykuje:-)......wizyta napewno pojdzie dobrze nic sie nie martw:tak:.......ps ja mialam rodzinke we Franfurkcie;-)

Pierwsza !!!:-):-):-) Pierwszy raz jestem pierwsza:-):-):-) Ale to pewnie dlatego,że weekend i każda śpi:-):-):-) A ja do pracy :-(

Katy jeśli już kupię to szydełko, to pierwsza rzecz jaką zrobię, to na pewno dla m nie będzie, bo nie zasłużył.

Bipal to widzę,że żyjesz w ciągłym pędzie... A maleństwo na pewno ma się dobrze, więc się nie stresuj :-):-):-)

Uciekam moje Gwiazdy :-):-):-) Przyjemnej, słonecznej soboty Wam życzę :-):-):-)

witam z rana
Marysia moja tez takie potancowy robi ze hej hehe jak siedze i zacznie sie wiercic to az ja na boki chodze hehe
biapl powiem ci ze mi na poczatku ciazy podobnie jak tobie cycuchy urosly a teraz juz nie rosna zatrzymaly sie na szczescie i mam ten sam rozmiar co ty ;p a stopy chyba tym razem mi nie urosly ;p
Katy humor moze w poniedzialek mi sie poprawi jak dostane info ze wreszcie wyslali te meble bo to kurde dodatkowe nerwy. chodz moze i dzis troszku go poprawie bo mami dzwonila czy nie pojde z nia do nowego c.h jakies sklep z fajnymi butami jest ( tylko one potrafia mojego dola zabic hehe)

A teraz zabieram sie za prasowanie tych wielgasnych ciuchow hehe kurcze myslalam ze ostatnio strasznie duzo rozu nakupywalam a tu raptem 3 pary bodow i dwa pajace sukienusia jedna i kombinezor reszta to zielen biel i beze hehe a i zoltego troche. Kiedys ktoras z was pisala ze prasowac lubi wiec jak cos to zapraszam bo ja na sama mysl gesia skore mam hehe

Dziendobry moje sloneczka :-) w ten pochmurny Wielkopolski dzien :-(

Ja tylko na chwileczke wpadlam sie przywitac i spadam szurac:-). Katy w mojej rodzinie sa 3 krawcowe wiec to chyba genetyczne he he tyle ze ja kocham to co robie :-)

Ilonko wypas buciki tzn jeden bucik :-D

Zagubiona ja tez nie lubie prasowac :baffled:

Biapl u mnie widac pierwsze cycki potem dopiero brzuch oczywiscie jak jestem w ciazy he he ;-)

Milego wekendu babeczki :-):-):-)

Witaj sie i Ja ;-)
biapl mnie w sumie sie cycory powiększyły ale miesciłam je w stanikach z przed ciązy ale od paru dni juz nie cholery nie mieszczą i własnie jadę dziś coś kupić bo co ręce podniosę do góry to cyce dołem wypływają :-p:szok::rofl2: :baffled::happy:
zagubiona takie ubranka to az radocha prasować, poza tym raz dwa i poprasujesz ;-) Ja wczoraj widziałam taką bombową różową sukieneczkę,taką malutką moze na 68cm, taka jakby balową BOże,. jaka ona była cudna !!!!!!!!!!!!!!!!!! ahhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No nic ja lece na te sklepy tym razem z mamą :-) babskie zakupy ;-) a chłopy niech siedzą w domciu :tak:

MIłego dnia GWIAZDECZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mediumkknnq4614a263bdc00bef03554.jpg

losiczka wzajemnie ;-) U mnie pogoda piękna, błekitne niebo słoneczko i bardzo ciepło jak szłam o 8 na zakupy to sie ugrzałam !!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
witam się z rana :)
Zzagubiona ale masz przejścia z tymi meblami :baffled:co za firma obsmarowałabym ich na necie że ho ho bo zasłużyli sobie na to:wściekła/y:
Bialp ja niestety mam te same problemy z piersiami w ciąży kilka rozmiarów większe :))
Losiczko a jak ty się czujesz??
Ilonko bucik śliczny :tak:
Rozia miłego dnia

a gdzie reszta naszych dziewczynek ?? pobudka wstawać śpiochy
kotek na rozruszanie :)

życzę wam bardzo miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć