• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katy - no jest mały problem..... ma cztery łapki, wiec całe wakacje nie wchodzą w grę. Możemy sunię "sprzedać" na 2 tyg., na dłużej nie chcę robić komuś kłopotu.
Poza tym, chciałabym, zebysmy polecieli choć na tydzień, żeby wyrobić maluchowi polski akt urodzenia i mąż musi załatwić sprawę u notariusza, ale... najpierw maluch musi mieć paszport i musimy się zmieścić, żeby Alinka nie opuściła dni w szkole.

Ostatni raz byłam w Polsce w styczniu ubiegłego roku i troszkę mi się już tęskni, żeby zobaczyć rodzinkę.

reklama
Po pierwsze dzień dobry wszystkim.

Nadrobiłam, ale po całym weekendzie troszkę trudno zapamiętać co naskrobałyście.

Witam nowe Twarze i życzę przyjemności wśród nas. Tym, które miały szczęście zobaczyć już II ogromnie gratuluję ;)

Katrina- oj ja wiem co znaczy tęsknić. Tylko ja nie mam tak daleko, a jednak tęsknota jest przeogromna, więc wiem jak boli.

Katy- jak Twoja maszyna?

Zzagubiona- oj bidulko takie negatywne emocje nie są najlepszym kompanem zwłaszcza teraz, więc weź głęboki oddech i ze spokojem skup się na sobie ;)

Ilonko- pięknie Ci to szydełkowanie idzie ;)

Domiśka- po cichutku gratki... :) Mi test wyszedł (cień cienia) w środę popołudniu, w czwartek rano była blada kreseczka w miejscu testowej a @ powinna przyjść we wtorek, choć fl mi się skróciła i powinna być w niedzielę ;) więc reasumując test wyszedł mi 3 dni przed @ ;)

qrcze nie pamiętam, ale któraś dziewczyna prosiła o opinie nt wystroju pokoju w stylu dżungli. Obejrzałam. Mnie osobiście motyw dżungli bardzo się podoba, aczkolwiek to wykonanie mnie ani nie zachwyciło, ani nie rzuciło na kolana. Jak dla mnie zbyt wiele ozdób, malowideł, figurek, itp. Samej dżungli w tej dżungli mało- więcej małpek, żyraf itp. Dlatego- nie mój gust- at all. :(

aniabuchowicz, Ilonka, zzagubiona- szalone szydełkowe operatorki :) podziwiam. :)

agnes- mam nadzieję, że przyjęcie się udało i jesteś zadowolona. Raz jeszcze najlepszejszego. :)

No i chyba znów więcej nie pamiętam.
Miłego dzionka wszystkim życzę.

PS dzisiaj mało mnie tu będzie , bo mam kontrolę i niestety to mnie będą kontrolować ;(
Żona padalca wraz z nim nie dość, że są bezczelni i puści to jeszcze wyrachowani. Qrcze... Załatwili mnie na cacyw piątek, ale wściekła nie omieszkałam tego powiedzieć mężowi, a ten z kolei mamusi. :)

witam poniedzialkowo pozniej nadrobie co naskrobalyscie
domiska :DD &&&& gratulowac bede pozniej
Karolina wiesz co ja na twoim miejscu spakowala bym torbe i na jakis czas uciekla, po I odpoczniesz po II odstresujesz sie a po III dowiesz sie czy temu twojemu zalezy na tobie i dziecku czy tylko na mamusi. Bo [sory za szczerosc] wg mnie to na chwile obecna jemu nie zalezy na was, a czasem by to dostrzec facet musi poczuc co moze stracic

Dziendoberek:-)

Domiska gratuluje juz tak oficjalnie:-)

Karolciu:-)

Wszystkim wam zycze milego poniedzialku. Ja oczywiscie szuranko zaliczam.

Zagubiona :-) mam pytanko. Wyslalas mi recepte??? Bo nie wiem jak podzielic luteinke od Ilonki

Witam sie i Ja ;-)
Karolinko wzajemnie miłego ;-) Powiem CI ze nie wiem jak Ja bym wybrnęła z Twojej sytuacji, być może tak jak pisze zagubiona ze bym postawiła wszystko na jedną karte i albo wóz albo przewóz , bo ja jestem raczej strasznie wrażliwa i co mi lezy na sercu to od razu mówię P co i jak,nie ukrywałam, nie duszę niczego w sobie i jak coś mi nie pasuje to wygarnią prosto z mostu, TY widzę jesteś zamknęta w sobie w tej całej sprawie, męczysz to wszystko w sobie , zaciskasz zęby. Zdaje sobie sprawę ze moze mysl ze byś odeszła od męza choć na chwilkę nie jest prostą decyzją bo zawsze ciężko zrobić ten pierwszy krok w tą stronę ale może warto siee przełamać i zrobić jakiś krok do przodu ....... nikt niczego nie może narzucać -wiadomo ale kobietko coś chyba trzeba zrobić bo sie wykonczysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jedyna nadzieja w tym ze moze po porodzie mąż sie opamięta i bedzie znać swoje miejsce , nie przy mamusi tylko przy żonie i córce !!!!!! Trzymam kciuki kotek &&&&&&&&&&&& i życzę dużo siły,!!!!!!!!!!!

losiczka cały weekend na szuranki i od poniedziałku od nowa ??????????? ale jak trzeba to trzeba prawda?????

Ja tez życzę miłego dnia GWIAZDECZKI ;-)

Zagubiona wyslalas tabl??? Nie nie doszly jeszcze. Moze dzisiaj dojda .Ja myslalam ze recepte. Prosze mi podac adres na priva wysle ci pieniazki.

Karolciu ja ci naprawde nie zazdroszcze sytuacji w domu .Ani tez nie udziele ci zadnej rady. Mozesz liczyc na moje wsparcie :-):tak::-)

Ilonko w piatek przywiozla mi babka stroje . Wiec szyje stroje i torebki :-)

Dziewczyny przesylac mi fluidki na wykresie bo skasowalam sobie komentarze :-(.Ilonko jeszcze pytanko??? Czy wystarczy jak bede brala 2 razy po 1 tabl luteiny??? Zobacze jak jutro tempka. Zobacz i ty i daj mi znac kiedy mam brac lutke ok??? Bardzo dziekuje !!!!!!!!!!!!!

Dzien doberek :-)
Katrina faktycznie z psem to nie latwa sprawa i wlasnie dlatego nie chce sie zgodzic mezowi tutaj na nic innego po za rybkami:-D, uwiazalo by nas to a kogos prosic zeby sie psem zajmowal ,ciezko by bylo:tak:
Karolcia na maszyne czekam , muzialam z m jeszcze raz przelew robic bo cos im nie poszlo.......wiec nadal czekam jak tylko dostane to sie z miejsca pochwale:-)
Co do padalca to czekam na pelny opis sytuacji, a ty mimo wszystko dobrze zrobilas ze powiedzialas chociaz by ze wzgledu na to ze dotarlo do mamuni...........ps...........powodzenia na kontroli...nie stresuj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Losiczka a co tam na tasmie?????? Torebeczki cig dalszy????
Ilonka wydziergalas cos nowego????? Chawl nam sie tu!!!!!:-)
ZZagubiona i jak??? Lepiej sie czujesz????:sorry:

Ja lece do pracy pozniej do Was zajrze bo niestety w aucie kierujac nie moge siedziec na BB:-D
Pozniej po pracy musze troche chate ogarnac i zaczac sobie rzeczy szykowac na wyjazd........Jezuniu jak ja sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
losiczka 2 tabletki dziennie starczą zdecydowanie, ale różnie dobrze mozesz zacząć brać dopiero po tescie pozytywnym, no i jak jutro i w środę bedzie wyższa tempka to juz mozesz brać ;-) mam nadzieje ze szybko dojdzie Ci lutka od zagubonej aby ci w razie czego starczyło do wizyty bo to ode mnie to na tydzien ci styknie !!!!!!!!!
Kasiu zaczęłam opaskę , tzn opaska zrobiona a teraz próbuje zrobić kwiatek do opaski ale kiepsko mi to idzie, wczoraj zaczęłam i moze mi sie uda dziś skonczyć bo mój zapał dziś jest tragiczny, kręci mi sie w głowie strasznie dziś :(

truskaffka i jak @ przylazła?????????

kurcze a gdzie reszta ?????????? kobietki meldować sie szybko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Małami o której masz wizytę słoneczko ?????????????????????
Roza jak Majeczka ????????????? lepiej juz coś ??????????????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry