• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
agnes a jakie macie do tego krzesła ???????? bardzo mi sie podoba stół jak i komoda ( komode taką samą sobie 2 tyg temu kupili moi rodzice) :-) macie dużo miejsca w salonie ??? bo stół duży

ilonka my mamy salon wręcz ogromny. tak wiec stół nam wejdzie i jeszcze sporo miejsca będzie. jak się budowaliśmy to nie sądziłam że taki ogromny dom nam wyjdzie. ale lubię przestrzeń więc jest ok. tylko sprzątania tyle ze głowa boli. i tak wychodzę z założenia że budowałam się raz i wiecej nie będę tak więc dom musiał być taki aby na wszystko było miejsce.

krzeseł na razie nie mam nowych bo brak już finansów. będą stare w "spadku" po rodzicach. a chciałabym do tego takie krzesła te jasne
http://allegro.pl/krzeslo-forte-bim-kr0040-salon-219-zl-za-sztuke-i2263436268.html

ah no tak ...... tylko pozazdrościć , mnie sie marzy mega duży salon :tak: co do krzeseł to strona startowa mi sie wyświetla tylko .....

teraz juz OK widzę ;-) w połączeniu ze stołem bedzie wyglądać super ;-)

ilonka już dałam inny link. teraz powinno być ok

tylko nie wiem kiedy te krzesła się pojawią bo kasy na razie na horyzoncie brak. ale nie wszystko na raz.

uciekam na razie. papatki

Ostatnia edycja:
witajcie poniedziałkowo

Karola - nie wiem co Ci napisać, ale zrób z tym COŚ!!!!!

Katy - my naszą sunię kupiliśmy jeszcze w Polsce, zanim pomyśleliśmy o wyjeździe i po półrocznej kwarantannie, która odbyła u wujka, poleciałam po nią i wróciłyśmy już razem. I tak już uczy się tu szczekać po irlandzku od 5,5 roku.

Pozdrawiam wszystkie mamy - przyszłe i obecne.

losiczka DZIĘKUJE TOREBKA WŁASNIE DOSZŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZDJĘCIE NIE ODDAŁO JEJ UROKU , JEST ŚWIETNA, GŁĘBOKIE 2 KIESZONKI W ŚRODKU CO MNIE BAAAAAAAARDZO CIESZY BO WSZYSTKO MI GINIE W WIEKSZYCH TORBACH, WSZYSTKO IDEALNIE WYKOŃCZONE , ODCIENIE JAKIE CHCIAŁAM NO JEDNYM SŁOWEM WSPANIAŁA ROBOTA - DZIEWCZYNY POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Powiem wam na temat tej babci...
Wszyscy sie od niej odsuneli my ja jakos znosilismy ceizko bylo ale jakos sie dalo czasami wydzwaniala kilkarazy w ciagu tyg zeby ja wozic po miescie na zakupy a do niej mam 8 km musialam sie meczyc i brac zawsze dziecko ze soba czasami dala na paliwo czasami bog zaplac no ale ok powiedzila nam ze w spadku da nam dzialke a teraz takie fochy robi kazdemu mowi jacy my zli jestesmy tez chcemy miec czas dla siebie a nie jedzic caly czas do niej nie lubie szpitali i z dzieckiem mnmie nie wpuszcza czemu dziadka nie odwiedzam sama wie ze ja mam wstret bo zle przezylam pobyt w szpitalui i na sama mysl jestem chora ... kazdy w rodzinie ijest cacy a nie my ... ile my jej krzywdy zrobilismy pomagajac jej ... syn chociaz sie jej wyrzekl przylazl i zakolehgowal sie i jest wspalnialy wszystko dostaje a takie kable ze szok bo ciocia powiedziala cos tej synowej a ona od razu ze to i tamto a okazalo sie ze tamta jest nie feair ale ona jest super dala im 200 tys ale nic im nie dala beda sie budowac wnuczkowi dala 10 tys na auto ale mu pozyczyla 1tys zl a ja juz mam dosc czasami jak wydzwania do mojej rodziny i na nas nagaduje jacy my jestesmy zli i nie dobrzy w dniu slubu dzwonila do mojej mamy udawajac glos innej osoby jacy my jestesmy nie dobrzy i obgadujemy co my nie mowilismy itp jak odebralam to jak by przez cos mowila czy moge rozmawiac z twoja mama ze niby sie nie skaplam szok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry