• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam drogie panie
ja właśnie wróciłam z pracy miałam dziś rozmowę z menagerem bo mi tak zaszli za skórę że hoho więc się im odpłaciłam :D:D:D:D powiedziałam im o ciąży.
a tak poza tym to nic ciekawego pada deszcz więc marzy mi się łóżeczko ale zachciało mi się pierogów z mięsem więc mam robotę :)))
pozdrawiam was wszystkie

reklama
witam was teraz was bede czesciej odwiedzac bo zaczyna mi sie nudzic ograniczam jakiekolwiek prace do minimum bo organizm juz nie pozwala dzieciatko mam juz bardzo nisko bo w kroku go czuje tak to mozna nazwac heheehi musze przyznac ze brzuch tez mi opadal co mnie dziwi i od kilku dni mocniejsze skurcze i dziecko jest bardziej ruchliwsze i nie wiem co o tym myslec na szczecie mam w srode wizyte u poloznej i dlatego przestalam cokolwiek robic bo sie wystaszylam
musze sie nauczyc nic nie roboc choc tak nie u mniem przy 2 ciazach latalam do konca i czulam sie swietnie a teraz ..
wiem troche sie rozpisalam na moj temat i co mi dolega ciezarnej marudzenie ale jakos nie mam do kogo moj juz nie moze sluchac co mi dolego wiec tylko wy kobitki mi pozostalyscie milego popoludnia

Ilonka, jak Pawełek podrośnie to może spróbujecie jeszcze raz? Do 3 razy sztuka:happy: Masz przecież jeszcze mnóstwo czasu. Masz dopiero 25 lat. Ja myślę, że jeszcze ci się zachce trzeciego dzieciaczka;-)

My na razie mówimy, że chcielibyśmy mieć szybko drugie. Zobaczymy czy Maksiu nam nie da w kość tak, że się nie pozbieramy:laugh2: Może nam się odechcieć szybko:-D

Roszpunka no może i bedzie trzecie ( mój P to strasznie by chciał) ale nie tak szybko ..... tak jak pisałam może koło 30-stki, mąz musi poczekać z jego marzeniami o trójce dzieciaczków !!!! Niech da mi odsapnąć ;-)

Za to wy bedziecie mogli pomyslec i na spokojnie starać sie o księżniczkę ;-)

Justyna no jeszcze za wcześnie na rozpakowanie wiec masz sie oszczędzać teraz ile sie tylko da !!!!!!!!!!!! fajnie ze bedziesz pisać częście ;-) a u Ciebie bedzie chłopak ??????????????????????? bo musze w tabelkę luknąc czy tam wpisane jest !!!!

Aniu to Ja wpadam na pierozki bo uwielbiam pod każdą postacią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak idzie ponczo ????????? zrobiłaś juz ???????????????????

Ostatnia edycja:
Justynko :-) witaj

Dziewczyny ja troche panikuje :-( tzn czy nie jestem glupia ze probuje juz teraz??? Moze powinnam odczekac te 3 cykle ??? Ale kurde mac ja nie mam czasu zeby sobie czekac:-(:-(:-( Doradzcie cos plissss:-(:-(:-(

Losiczko, mi się wydaje, że jeśli organizm jest gotowy na przyjęcie nowej fasolki to się uda. A jeśli nie, to po prostu nic z waszych staranek nie wyjdzie. Ja bym się zdała na los i na biologię kochana. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry