Ilonka opaska sliczna:-) A od czego moze ci sie krecic w glowie???
Zzagubiona napewno to tylko chwilowe napapowanie ale zawsze mozesz zadzwonic do gina i sie poradzic .......nie martw sie, a berecik bije na glowe wszystkie twoje

robotki
Fajnie ze mebelki juz wyslane czekamy na zdjecie ;-)
Sylwia czasami tak jest ze babcie swoje przezyly i wydaje sie im ze wiedza wszystko najlepiej , puszczaj uszami to co gada bo jak piszesz to tak jak bym czytala o babci mojego m tez jej "zawdzieczamy" wszystko

No
Viola to juz wlasciwue na dniach sie moze stac wiec jak znikniesz to bedziemy podejrzewac ze pojechalas:-).......juz zaciskam kciuki
Ilonka ten pierwszy biustonosz bardzo ladny ale ten drugi troszke nie moja bajka jesli mam byc szczera
Truskaffka no co za cholerstwo ze tyle jej nie widac

ale napewno gin ci pomoze :-)
bo jak by juz przyszla to moglabys w koncu zaczac staranka ;-)
Agnes ja lece na 6 dni:-) , a ty jak juz bedziesz miec mebelki zlozone to wrzuc fotke uwielbiam ogladac meble bo na zdjeciu wygladaja super
Roszpunka kurcze szkoda ze tak cie meczy jak nie jedno to drugie , zdrowka zycze a co do pracy to jak dlugo chcialabys chodzic ???Nie myslalas zeby juz sobie odpuscic???
A co do robotnika to nie macie szansy zalatwic kogos innego a tego osla w dupe kopnac

???
Roza widze ze rzucilas mierzenie i podziwiam cie bo mnie tez ciagnie chociaz wiem ze nic z tego w tym cyklu

.....ale zaciskam kciuki, a kiedy masz koklejna wizyte u gina???
Biapl super ze wizyta okazala sie z samymi dobrymi wiesciami ;-)
Ania musze cie ochrzanic cos ostatnio malutko sie nam tu udzielasz
Tomek i justyna fajnie ze bedziesz czesciej :-)
Losiczka ja tez tak mysle jak dziewczyny
Dominika 
A gdzie
Karolcia, Rozia, Jane, Malami, Gosia, Lori, Pamela i Asiczka:-(
???
No i gdzie nasze nowe dziewczynki????
Oj
Jane zebys wiedziala ze juz sie doczekac nie moge i nie tylko wizyty w domu ale i spotkania z Toba :-)