• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

losiczka ja sie podpisuje nogami i rękami pod postem Roszpunki !!!!!!! identycznie mysle !!!!!!!!!!!!!
truskaffka no tak ale to własnie dziwne ze nie masz @ po dupku, miała tak taka dziewczyny na BB ze nie miałam @, zaczeła brać luteinę aby wywołać @ ale nie miała i nie miała aż w koncu zrobiła test i jak sie okazało jest ciąży a teraz juz bedzie własniwe rodzić !!! wiec wszystko mozliwe, ja bym zrobiłą test jeszcze :P poza tym tez znam dziewczynę gdzie jej w ogóle testy nie wychodziły a była w ciaży :P jednak Ja ciągle trzymam kciuki bo cuda sie zdarzają ;-)

reklama
dzięki Ilona, oj chętnie bym przygarnęła taki cud..ale obawiam się że to jednak c.d. rozregulowanego cyklu po tabletkach
Tak czy siak w środę przed wizytą u gin test zrobię, bo wiem że gin będzie o to pytać..

łosiczko i ja się podpisuję rękami i nogami pod postem Roszpunki...

i sorki że tak smęcę tylko o sobie:zawstydzona/y:

Losiczko ja również podpisuję się wszystkimi częściami ciała pod zgodą na staranka
przeszłam to kilka ładnych lat temu ok 11 tez miałam tak jak ty i w drugim cyklu udało się nam :))))) tak że nie martw się jeśli twoje ciało jest gotowe to będzie dzidzia
Ilonko z pierożków wyszły nici postawiłam mięso i na tym się skończyło:((( jestem tak zmęczona że nie mam siły już na nic poza kanapkami :zawstydzona/y:
a moje ponczo też czeka na lepsze dni ;-)

hej Kochane ja na sekundkę, piszę zza pleców męża hihihi a o biedaczek jeszcze o niczym nie wie. Jeszcze się boję cieszyć, znów zrobiłam test kurdeee dobrze, że jest promocja na pink hihih no i wyszły już II ładne, 2 jeszcze jaśniejsza ale jest mocno wyraźna. Kompletnie to do mnie nie dociera jutro idę na krew więc dam znać i jeśli będzie wszystko ok to jutro powiem mężowi :))))
Wezmę bezprzewodowy net to popiszę z Wami, bo mam zablokowane w pracy bb.
Bardzo dziękuje za kciuki, gratulacje i wsparcie, nawet nie wiecie jakie to dla mnie ważne! Było mi tak cholernie cieżko, bała się, że coś jest nie tak, że się nie uda.
Każdej która tak myśli przesyła duuużo różowej wiary i nadziei ona czyni cuda

Dominika twarda jesteś :))))
ja nie wytrzymałam i powiedziałam mojemu misiowi po jakiejś godzinie albo może i wcześniej :))))
nie martw się będzie dobrze

witam dziewczynki :))
sorry, że nie pisałam za wiele w weekend ale musiałam się czymś zająć żeby nie zwariować.
Miałam weekend pod znakiem imprez tanecznych i sportowych:-)
a dziś jeszcze na shusi byłam.... mniam uwielbiam. Mogłabym codziennie jeść:tak:

karolina nie pisałaś co twój ulubiony szwagier z żonką wymyślił?? Nie doczytałam czy nie pisałaś? Ja się trochę nie dziwię, że ciężko ci zrobić taki drastyczny krok. Nie tak sobie na pewno wyobrażałaś pierwsze miesiące swojego małżeństwa a w dodatku ciąży. Ja jestem z tych staromodnych i za wszelką cenę starałabym się ratować małżeństwo. Nikt nigdy nie powiedział, że będzie łatwo. Nad zwiazkiem trzeba pracować. Wy macie teraz dołek ale ważne jest żebyście z niego wyszli.

zagubiona nie znam się jeszcze :) ale lepiej uważać na tą opuchliznę. Choć pamiętam, że moja siostra też pod koniec tak miała, Nogi jak serdelki miała...

dominika ale ci zazdroszczę, że masz siłę m nie powiedzieć. Ja miałam plan żeby też tak zrobić ale teraz to raczej nie wytrzymam. Jak się uda to pewnie wypale jak starzała żeby mu powiedzieć:tak:

katy szykujesz się do PL?? Penie się doczekać nie możesz;-)

ania bidulko teraz to ty jak niedźwiedź w sen zapadasz??

sylwia nie zazdroszczę babci ale ciężko mi to zrozumieć bo ja babcie miałam super. Niestety już dawno zmarły. Została mi tylko babcia m, z którą mam super kontakt. Wiadomo ma swoje dziwactwa jak każda osoba w jej wieku ale dla mnie to nie jest szkodliwe.

truskafffka qurcze gdzie ta twoja @??? a może jednak test zrobisz??

losiczka jak ma się udać to się uda a jak za wcześnie jeszcze jest to natura sama to ureguluje.
moja owulacja bawi się ze mną w kotka i myszkę:wściekła/y: albo będzie jutro skok albo stwierdzam, ze cykl bezowulacyjny...

nie pamiętam więcej...

Ilonka opaska sliczna:-) A od czego moze ci sie krecic w glowie???
Zzagubiona napewno to tylko chwilowe napapowanie ale zawsze mozesz zadzwonic do gina i sie poradzic .......nie martw sie, a berecik bije na glowe wszystkie twoje :-Drobotki
Fajnie ze mebelki juz wyslane czekamy na zdjecie ;-)
Sylwia czasami tak jest ze babcie swoje przezyly i wydaje sie im ze wiedza wszystko najlepiej , puszczaj uszami to co gada bo jak piszesz to tak jak bym czytala o babci mojego m tez jej "zawdzieczamy" wszystko:baffled:
No Viola to juz wlasciwue na dniach sie moze stac wiec jak znikniesz to bedziemy podejrzewac ze pojechalas:-).......juz zaciskam kciuki
Ilonka ten pierwszy biustonosz bardzo ladny ale ten drugi troszke nie moja bajka jesli mam byc szczera:sorry:
Truskaffka no co za cholerstwo ze tyle jej nie widac :no:ale napewno gin ci pomoze :-)
bo jak by juz przyszla to moglabys w koncu zaczac staranka ;-)
Agnes ja lece na 6 dni:-) , a ty jak juz bedziesz miec mebelki zlozone to wrzuc fotke uwielbiam ogladac meble bo na zdjeciu wygladaja super
Roszpunka kurcze szkoda ze tak cie meczy jak nie jedno to drugie , zdrowka zycze a co do pracy to jak dlugo chcialabys chodzic ???Nie myslalas zeby juz sobie odpuscic???
A co do robotnika to nie macie szansy zalatwic kogos innego a tego osla w dupe kopnac:baffled:???
Roza widze ze rzucilas mierzenie i podziwiam cie bo mnie tez ciagnie chociaz wiem ze nic z tego w tym cyklu:-D.....ale zaciskam kciuki, a kiedy masz koklejna wizyte u gina???
Biapl super ze wizyta okazala sie z samymi dobrymi wiesciami ;-)
Ania musze cie ochrzanic cos ostatnio malutko sie nam tu udzielasz:sorry:
Tomek i justyna fajnie ze bedziesz czesciej :-)
Losiczka ja tez tak mysle jak dziewczyny :tak:
Dominika
A gdzie Karolcia, Rozia, Jane, Malami, Gosia, Lori, Pamela i Asiczka:-(???
No i gdzie nasze nowe dziewczynki????

Oj Jane zebys wiedziala ze juz sie doczekac nie moge i nie tylko wizyty w domu ale i spotkania z Toba :-)

Ostatnia edycja:
Kasiu nie bij ..... wytłumacz ale nie bij :-D:-D:-D
cholercia tak jakoś mam leń mnie ogarnął na maxa :szok: aż strach się bać co będzie dalej :)))) Piotruś mówi że kolejne 9 miechów może być tylko gorsze :-D:-)
ech żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ....... tralalala jeszcze niecałe dwa tygodnie i mam urlop :)))))

reklama
Jane jak tylko zawiatam do Pl to zadzwonie;-) i sie umowimy ja juz bede wiedziec co w jaki dzien musze zalatwic :-) a moze wy zawitacie z m do mnie po drodze do rodzicow???
Ania ty sie nie tlumacz tylko obiecaj poprawe:tak:.............jak teraz jestes tak malo to co bedzie pozniej:szok:???? A ile masz urlopu???:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry