• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie dziewczynki.

karolinko, napisz proszę czy masz zamiar coś zrobić, żeby ta chora sytuacja się skończyła. A jeśli tak to co?

Moje przeziębienie ma się ku końcowi chyba, ale męczy mnie strasznie suchy kaszel. Kupiłam sobie stodal i prenatal gripcare. Zobaczymy czy coś da.
Jestem zła bo męczy mnie alergia już od jakiegoś czasu. Ostatnio jak byłam na wizycie to pytałam pielęgniarki co mam zrobić. Oczywiście powiedziała że trzeba spytać lekarza, ale że wapno mogę brać. Więc biorę to wapno, po którym czuję się o niebo lepiej. Ale dziś poszłam sobie kupić nową paczkę, to farmaceutka powiedziała,że nie da mi tego musującego bo może mi zaszkodzić... Dała mi tabletki i powiedziała, że muszę to uzgodnić z lekarzem. Wizytę mam dopiero w czwartek. Dziś zadzwoniłam, żeby się zapisać na wcześniej to mnie pielęgniarka zbeształa, że jak nic się nie dzieje to mnie nie zapisze, bo ma komplet pacjentek!!!! :no: I że mam iść do alergologa a nie do ginekologa. To jej powiedziałam, że i tak każdy lek trzeba skonsultować z ginekologiem bo on wie najlepiej co mogą brać kobiety w ciąży!!
Nie chcę popadać w paranoję, myślę, że po calcium z witaminą c nic mi ani Maksiowi nie będzie, ale nie chcę nam zaszkodzić czymś.
Poza tym jest mi strasznie ciężko. Żołądek mnie boli jak coś zjem:-( Brzuch mnie boli od chodzenia... Zastanawiam się ile jeszcze dam radę chodzić do pracy. Coraz grubsza jestem:-(

reklama
roszpunko wapna nie wolnoooo bron boze bo skurcze moze wywolac ja wzielam raz lyzeczke i jak powiedzialam ginowi to mnie zbesztal ze mam nie brac za zadne skarby wapna

sylwia wspolczuje ale niestety nic tego nie zmieni podobna do twojej babci jest moja tesciowa ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny:tak:

Sylwia
nieźle!!! nie ma co:szok:

Ilonkadziękuję,Maja już dobrze ufff.Co do stanu podgorączkowego to wyszła jej jedna "szóstka"

Roszpunko ja bym chyba nie brała, zreszta ja nic nie brałam nawet za pozwoleniem lekarza - taki ze mnie typek.

Dziewczyny ja dziś nie mam chyba humoru:-( dopada mnie jakaś myśl że się nie udało, a jeszcze do wczoraj miałam pozytywne myślenie na ten temat:tak:ehhh jakaś lipa u mnie dziś.

W środę zrobię progesteron ale na badanie tydzień będę czekać:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:tak:

Sylwia
nieźle!!! nie ma co:szok:

Ilonkadziękuję,Maja już dobrze ufff.Co do stanu podgorączkowego to wyszła jej jedna "szóstka"

Roszpunko ja bym chyba nie brała, zreszta ja nic nie brałam nawet za pozwoleniem lekarza - taki ze mnie typek.

Dziewczyny ja dziś nie mam chyba humoru:-( dopada mnie jakaś myśl że się nie udało, a jeszcze do wczoraj miałam pozytywne myślenie na ten temat:tak:ehhh jakaś lipa u mnie dziś.

W środę zrobię progesteron ale na badanie tydzień będę czekać:wściekła/y:
Hej Dziewczynki moje!ja sie tylko witam i krotko melduje po wizycie jestem dzidzia ok 6,9 cmdlugosci ok i doc powiedzial ze nie moze mi powiedziec co za plec bo siedzi na tylku...hahaha...nastepna wizyta 21.05 ale to nerwy sa przed kazda wizyta...pozdrawiam was Kochane trzymajcie sie...dzis 13 tydzien,wiec oficjalnie weszlam w 4. Miesiac...

sylwia ręce opadają !!!!!!!!!!!! :szok: współczuję !!!!!!!!!!!
Roszpunka oby kaszel szybko poszedł w siną dal, co do wapna to mi w aptece powiedziały farmaceutki nawet dwie ze oczywiscie ze można wapno, i ja piłam i mi nic nie było wiec juz nie wiem jak to jest naprawde, jedno mówią ze wolno inni ze nie..... :szok: do wizyty w sumie nie tak daleko wiec moze lepiej poczekać i zapytasz sie gina czy mozna czy tez nie !!!!!!!!!!!!!!
Roza a moze jednak sie udało ??????? bo masz takie nastroje ??????????? trzymam kciuki mimo wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dokonczyłam opaskę ( hmmmm tylko dla kogo ja ją zrobiłam ???????- a no nic dam córeczce znajomej najwyzej ) i i sprułam kwiatka bo mi kompletnie nie wychodził i zrobiłam w mig kokardę !!!!!!!!!

Zdjęcie8500.jpg

Muszę sie nauczyć robić naprawde ładne czapeczki ..... !!!!!!!!

Na tym wapnie jest napisane że można brać w ciąży ale sposób dawkowania uzgodnić z lekarzem. No nic, i tak zaraz moja alergia się skończy. Ale denerwuje mnie to, że nie podoba się im, że się dmucha na zimne, bo przecież kolejkę u lekarza zajmiesz! Chamstwo!

ilonka, może ten siusiak to nie był siusiak?? ale byś miała niespodziankę:-D

Ostatnia edycja:
**** mnie strzeli zaraz!!!!!!!!!!!!!! Sory dziewczyny ale wyjdę zaraz z siebie!!!! Ten z****ny kafelkarz dziś oznajmił, że nie przyjdzie do nas w środę, bo będzie miał czas dopiero po weekendzie majowym!!!!!!!!!!!!!!!!! A łazienka w rozsypce!!!!!!!!!!!!!!!! Co za kutasi łeb!!!!!!

reklama
Roszpunka chyba bym jaja mu ukręciła :crazy: naprawdę współczuję fachowców !!!!!!!! chyba gorzej nie mogliście trafić ;( :((((((( współczuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oj ja nadal rozglądam sie za różowymu ubrankami itd, chociaz sobie popatrze jak nie mogę kupić !!!!!!!! No jaj mam nadzieje ze mi juz mój gin pokaze te jajeczka bo nadal ich nie widziałam na oczy !!!
Roza tulę....... nie łam sie, ja miałam tak samo w tym cyklu co zaszła, ryczałam mojemu P przez tel ze nigdy sie nie uda itd a sie udało wiec główka do góry !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry