• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Kasiu tak sobie troche sie uspokoilam bo wlasnie dostalam meila ze wreszcie wyslali mebelki mam nadzieje ze obejdzie sie bez reklamacji :-), po za tym czuje sie napompowana jak balon jestem tak spuchnieta ze palcami prawej reki z trudem ruszam ehh mam nadzieje ze poprostu zaduzo soli zjadlam a nie cos sie dzieje zlego ehh (zatrucie ciazowe)

reklama
Ja jestem ale mam nerwy bo babcia mojego meza mnie zdenerwowala wczoraj :angry: i mam wszystkiego dosc dostalam takie cisnienie ze dzis w nosku siedziala krew ;/ czasami mam dosc tego wszystkiego jego i moja rodzina jakas dziwna mi sie czasami wydaje ;(

sylwia tule nie denerwuj sie kochana bedzie dobrze :** babcie juz takie sa wszystko wiedza najlepiej

beret.jpg wczoraj wydziergalam
DSCN4724.jpga tu kupilam sobie" kardigan" wczoraj hehe

Witam:)

Karolinka
nie zazdroszczę sytuacji,ale zagubiona dobrze mówi, terapia szokowa powinna zadzialać.
Faceci zaczynają doceniać jak widzą co mogą stracić.

Zagubiona
tej opuchlizny nie bagatelizuj....

Domiśka
gratuluję i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny ja wczoraj pół dnia układałam ,przekładałam,segregowałam ciuszki małego,a dziś wyczytałam na mądrej stronie,że takie zachowanie może zwiastować rychły poród:szok:
Na dodatek mąż mówi,że brzuch mi opadł.

Ciekawe co jutro lekarz powie...

zagubiona berecik super, ja własnie tak myslałam o kokardzie do opaski albo o kwiatku i sie chyba za trudniejsze wzięłam hehe
sylwia nie denerwuj sie tak bo sie nabawisz wrzodów jeszcze

stanikk.jpg ten jest bardziej koralowy niż różowy ;-)

stanik.jpg a ten niby normalny ale nie babciny chyba co ???????

i po 8zł wiec taniutko ;-)

Viola nie martw sie, nawet jesli urodzisz to raczej mały bedzie bezpieczny, choć jednak mógły jeszcze poczekać, brzuszek moze opaść ale nie jest powiedziane ze sie urodzi "zaraz" także nie stresuj sie bo faktycznie urodzisz :-p

Ostatnia edycja:
Hejka
sorki, ale nie mam siły pisać, małpiszona brak...
Żyję już tylko wizytą u gin w środę..bardzo jestem ciekawa co mi ta moja kobietka powie...

mam totalny spadek samopoczucia i totalny wzrost wkurzenia...

Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie, dzięki za troskę, to bardzo miłe z waszej strony :)

reklama
hej po weekendzie

ale tutaj cichutko. gdzie jesteście wszystkie?

karolcia powodzenia w pracy. na pewno ocenią Twoją pracę wysoko.

katka a ty już myślami w Polsce. na długo przylatujesz?

zagubiona, viola jeszcze trochę poczekajcie z rodzeniem maluszków.

domisia co u Ciebie? jak teściory?

ja wstawiłam pranie i musze zabrać się za sprzątanie. dzisiaj przywieźli mi meble które zamówiłam. mam nadzieję że do końca tygodnia mężu mi je poskłada. chociaż stół ustawi bo na niego najbardziej się cieszę.

wpadam później. miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry