• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
witam z rana

domiska
&&&&&&
ilona sliczna opaska ;]
kasiu na ile do polski przyjezdzasz ?
polisia gratuluje synka
losiczko i jak doszla lutka?

a ja dzis siedze jak na szpilkach zaraz ma byc kurier jupiiiiiii !!!!! no i chyba znowu skurcze mam i jakos tak mokrawo mi wiec chyba juz niedlugo poznam corcie :D

witam was u mnie sloneczko swieci ale nie jest zaciepla dzis mam humor troszke lepszy w nocy troche kolacja mnie meczyla ale juz przeszlo

ilona24 bedzie chlopak choc dopoki nie zobacze siusiaka to mam nadzieje hehe widze ze chcesz sie wzniasc za haftowanie ja tez mialam ochote ale brak czasu moze na stare lata

losiczka bedzie bodrze jak organizm nie bedzie gotowy to sie nie uda ale badzmy dobrej mysli

domiska1 ale masz silna wole ja zmiejsca bym po informowala mezusia i pozatym gratulacje i trzymam kciukasy
pozdrawiam reszte dziewczyn o ktorych zapomialam ale cieszko wszystkie zapamietac
milego dnia

Dzień dobry Kochane!!!
Ja tylko na chwilkę, bo ciągle jestem na audycie :(
Jagoda czasem się buntuje jak za bardzo mamusię denerwują nizgodnościami i innymi ;)

Zzagubiona- oby jeszcze troszkę poczekała Nadia, a te skurcze to może na tle emocji związanych z kurierem. Czekam na zdjęcia już urządzonego pokoiku ;)

Polisia- gratuluję chlopaka ;)

Roszpunko- wiem, że powinnam COŚ zrobić, ale kompletnie nie wiem co.

Ilonko- masz absolutna rację. Jestem typem raczej zamkniętym w sobie i naprawdę potrzeba mnie wyprowadzić z równowagi bym powiedziała co myślę, ale zarówno teściowa jak i padalec są na najlepszej ku temu drodze. Ciągle sie uczę wyrzucać z siebie emocje ;)

Katka- przyjemności podczas wyjazdu ;) no i koniecznie pozdrów tatę ;)

Przyjemnego dnia Gwiazdeczki- uciekam na ciąg dalszy audytu ;)

Karolciu:-)

Przyszly testy owu :-) siknelam i piekne 2 krechy :-) wiec jajeczkowanie tuz tuz ;-). Oj mezus bedzie dzisiaj molestowany ;-)

A juz sie martwilam ze dupa z cyklu no i nagle pojawil sie sluz :-). Trzymajcie kciuki kochne :-)

Losiczko- ja bardzo mocno trzymam kciuki ;) oby Ci się spełniły wszystkie Twoje marzenia- i te duże i te małe...
A czy Ty Słoneczko nie masz niebawem urodzinek?

losiczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zagubiona j
uz niebawem bedziesz tulic malutką ;-) i czekamy na zdjecie pokoiku ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry