• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczko w takim razie ja Tobie życzę z okazji zbliżających się urodzin, z okazji imienin, z okazji wtorku, z okazji mojego audytu po którego wyniki zaraz idę, z okazji kwietnia, z okazji Euro i z okazji miliona innych okazji życzę Tobie właśnie spełnienia tego jednego malusieńkiego szczęścia. Obyś była zdrowa by tym szczęściem cieszyć się jak najdłużej. Obyś miała siły na noszenie, tulenie, pieszczenie i całowanie tego szczęścia. Obyś zawsze miała uśmiech na Twarzy i błysk w oku nawet gdy zobaczysz czyjeś łzy. Obyś zawsze znalazł jasne światło w tunelu, obyś zawsze wiedziała, że jest ręka która pomoże Ci wstać jak upadniesz.
Tego wszystkiego i jeszcze miliona innych rzeczy Tobie życzę...

reklama
Hej Kochane, byłam rano na badaniu z krwi ale jeszcze nie mam wyników, wkurzyłam się, bo wszyscy mówili, ze wynik albo na jutro albo w czwartek... grrr a ja chcę dziś mężowi powiedzieć bo zwariuję. Jeszcze boję się cieszyć, jeszcze ta druga krecha słabsza, ale mam nadzieję, że wszystko dobrze...
Kobitka która mi pobierała tak patrzy i co pierwsza ciąża a ja takkk chyba musiałam mieć dziwną minę i mówi proszę zostawić nr komórki wyślę pani smsa ja uda się zrobić dziś więc siedzę jak na szpilkach.
Polisia - doczytałam, że będziesz miała synka! Gratuluję!
Losiczka a Ty działaj!
Wszystkie Kobitki - ściskam i pozdrawiam, dziękuję za kciukasy i wsparcie, jak tylko potwierdzę , uspokoję się to zacznę słać fluidki.

Karolciu to najpiekniejsze zyczenie jakie kiedykolwiek dostalam. Dziekuje z calego serdusia z calej duszy z calej sily :-):-):-) a ze dopiero w poniedzialek urodzinki to nie wazne;-). Przede mna jeszcze Katrinka:-)

Domiska dzieki. Bedzie dobrze kochana. :tak:

Dziewczyny za wizyte :-):-):-)

Ilonko dawaj tabelke :happy:

obym tylko nie zapomniała o Katrince jutro :)

Losiczko- oj zasługujesz na piekniejsze życzenia.

zapaćkałam właśnie krwią całe biurko, klawiaturę od kompa i podłogę jak biegłam tak mi z nosa poleciało ;(
a teraz mi głowę rozsadza.... masakra jakaś.

domiśka- trzymam kciuki. ja też czekam jak na szpilakcha aż zadzwonią i poproszą na odczytanie wyników audytu ;(

Kobietki tak nieśmiało pytam czy mogę dołączyć:)
Jestem sierpniową mamą 2010:)
No i jeżeli Pan Bóg da będę styczniową mamusią, albo grudniową:D w sumie 31 grudzień, albo 1 styczeń.....

Na razie jeszcze oczywiście dystansik mały, zwłaszcza, że dzisiaj macica się strasznie buntuje.......

Gratuluję zafasolkowanym, a staraczkom życzę powodzenia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry