• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześć dziewczyny,
ja bardzo ograniczam forum ponieważ postanowiłam sobie jeszcze ten cykl odpuścić po tym jak w środę przyszła @. Puki co wszystko jest kompletnie rozregulowane i najpierw poczekam na 30 kwietnia żeby lekarz zobaczył czy wszystko się dobrze pogoiło.

Ciekawość jednak jest duża co tam u was słychać i już dzisiaj musiałam zajrzeć.

Domiśka - gratulacje!!!

u mnie w pracy po powrocie wszystko się dobrze układa, więc już człowiek głupieje bo nie wiem czy starać się czy nie. Kurde ale ta różnica wieku rośnie i rośnie a ja nigdy nie chciałam dużej.

reklama
Hej gwiazdeczki
#Rano nie mialam jak wejsc na bb bo musialam szybko do pracy leciec a po pracy walczylam i nadal to robie z prasowaniem:baffled:.......a jeszcze zapiekanke rybna musze zrobic
Zzagubiona ja wylatuje jutro i 2go maja z powrotem, tak zeby zachaczyc taty urodziny:-)
A mowisz ze juz czujesz ze zaraz po mebelkach lokatorka bedzie chciala sie wprowadzic:-D
Karolcia kiedy przestana cie meczyc????? TESKNIMY!!!! A mowisz ze Jagodka broni mamy???? Ma racje !!!!!!!!!!!!!! Zuch dziewczynka :tak:
Losiczka no toi trzymamy kciuki za to zebys testow juz nie musiala urzywac po tej owulacji;-)
Zzagubiona Viola czekamy na wiesci po wizycie
Karolcia ty jak bedziesz u lekarza to zapytaj o te krwawienie z nosa i koniecznie powiedz o towarzyszacym temu bolu glowy
Dominika ja tez jestem starasznie niecierpliwa:-) ale napewno jak tylko beda miec wyniki to sie odezwa skoro wzieli numer
Milusia witaj i GRATULACJE:-)
Truskaffka no a testa nie robilas ???? Jesli jutro bedzie tak wysoko rob kobieto bo chyba beda dobre wiesci :tak::-D
Viola ale fajnie juz nie dlugo i ujrzysz malenstwo :-)
Katrina pewnie ze sie cieszyc jestes zdrowa maluszek nie dlugo bedzie z wami masz wspaniala rodzinke nic tylko baban na twarzy :-)
Jane slonce co sie dzieje?????
Lori to wroc jak juz bedziesz sie czula na silach ...my tu bedziemy czekac:tak:...ps fajnie ze nie robili ci problemow w pracy bo to roznie bywa
Ania a ty znow leniuhujesz;-)???? Jak tam moja torebeczka :sorry:

ilonko zle wpisalas w tabele wizyte mam 25 czyli jutro kochana hehe

wreszcie doszly mebelki m wlasnie je skreca :-):-) wiec wybaczcie ale w tej chwili zyje tym skrecaniem i nie mam do niczego glowy

Hej Lori :-):-):-) No i super,że w pracy ok:-) A chciałaś nowej szukać :-)

zagubiona już nie mogę sie doczekać zdjęć z komnaty księżniczki, jak to Katy napisała :-):-)

Katy To pewnie znikniesz z forum na tydzień :-( No ale dobra, masz dobre wytłumaczenie :-):-):-)
Katrina ja Ci już dziś złożę życzenia, bo jutro może braknąć Ci czasu:-) Także życzę Ci szybkiego porodu, zdrowej Niespodzianki, pogody ducha i oby ta Twoja Niespodzianka nie dała Ci później za bardzo popalić ;-):-):-):-)

Karola tak jak Katy piszę, Ty powiedz lekarzowi o tych krwotokach i bólach głowy...

My bylismy z m na zakupach i kurtkę mu kupiliśmy:-) A teraz ju zmykam na trening :-):-):-)

Domiska daj szybko znać jak będziesz mieć wynik :-):-):-)

Hallo Kobitki!!!!
Ta lista staraczkowa powinna się już zmniejszyć!!!! Najfajniejsze na forum są trzy wiadomości ciążowe, jak się chwalimy dwoma kreseczkami, jak mówimy jaka płeć, i jak pokazujemy zdjęcia urodzonych dzieci:-D No więc trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciuki za duzo takich wiadomości!!!!!!!!
Katy miłego odpoczynku:-D
Domiska cały czas trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lorelain trzymaj się, trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nie dużą różnicę między dziećmi!

Ania no ja tu mieszkam ale tego akurat nie wiem:no:......a moja bratowa nie pamieta ale chyba nic ci nie trzeba....tak mysle:baffled:
Jak by cos trzeba bylo to by ci powiedzieli przy rejestracji telefonicznej, a jak sie w ogole czujesz????:-)
Axa dzieki taki mam zamiar odpoiczac i spedzic milo czas:tak:
Rozia sloneczko nie pozbedziecie sie mnie tak latwo bede tutaj nawet bedac w PL:-D

reklama
Katy dziękuje czuje sie dobrze tylko jak zwykle sie zastanawiam czy moj skarb ma sie dobrze znasz mnie :zawstydzona/y: Kurde cieżko mi będzie wytrzymać do 6 maja z tym usg nie wiem czy nie iść teraz w sobotę po prostu nie wiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry