• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Katy, mam nadzieję, że z m już dobrze.
nie wiem ile jeszcze pociągnę w pracy. Chciałam dotrwać do wystawiania ocen, ale coś mi się wydaje, że będzie mi bardzo ciężko. W czwartek będę wiedziała kiedy to będzie to może pójdę do dyrektora pogadać.
A co do tego kafelkarza, to nie wiem skąd m wziął tyle spokoju i cierpliwości, bo zadzwonił do niego i wytłumaczył,że nie może nas teraz zostawić na lodzie skoro się umawiał z nami. Ja bym go pewnie zwyzywała i na tym by się skończyło, dobrze że nie ze mną gadał. Tak że facet powiedział , że jutro po południu przyjdzie i będzie robił wieczorami aż skończy. Zobaczymy czy jutro czegoś znów nie odwali...:crazy:

Dobranoc dziewczynki.

katy niestety nie wybieramy się do rodziców bo na długi weekend jada na krym ale jak się zdzwonimy to się umówimy:))
roszpunka wiem jak to jest jak się "fachowcy" spóźniają, w na wakacjach też mieliśmy ten stres....trzymam kciuki żeby jednak przyszedł.

Witam moje Gwiazdy :-):-):-)

Troszkę Was ostatnio zaniedbałam,za co bardzo, bardzo przepraszam, ale miałam kocioł w pracy i przejścia z tym moim oszołomem i ta jakoś wyszło :-( Ale już jestem :-):-):-)

Przede wszystkim ... Katy doszła do mnie kartka od Ciebie !!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-) Śliczna i bardzo dziękuję :-):-):-) Jutro postaram się Wam wrzucić zdjęcie tego cuda :-):-):-)

To teraz nadrabiam co tam naskrobałyście i będę odpisywać :-)

witajcie :)
czytam, czytam, ale akurat ostatnio nie miałam jak pisać, troszkę w biegu, a poza tym mam tak niskie ciśnienie, że... spię :D ale już odpisuję! :D

Katrina ojejku długo nie byłaś w PL, to jak przyjedziesz to będzie na pewno wesoło! :)

Zagubiona jak się czujesz?
widziałam znowu Twoje nowe wydziergane cuda, masz talent! :)

Viola trzymam kciuki za lekarza :) a segregacja ubranek to chyba jeszcze nie poród... choć kto to wie :) niech jeszcze sobie posiedzi

Roszpunka współczuję alergii, i takich fachowców, masakra!
a co do dzieci też jestem ciekawa jak maluch da w kość, bo też byśmy chcieli szybko do pary :)

Ilonka ooo widzę, że Ty też tworzysz cuda! :D i widze, że tęsknotę do różowego :) do trzech razy sztuka... :D

Ania przeczytałam o pierogach i wiesz co? mam ochotę na takie z jagodami!

tomek i justyna trzymam kciuki byś jakoś jeszcze zniosła te kilka tygodni :)

Losiczka myslę, że sama najlepiej czujesz kiedy, jesli organizm jest już ok, to się uda :)

Domiska to gratuluję! :))) ale jestes twarda, że ani mru mru mężowi! :D

uhhh a u mnie, byłam na usg i będzie chłopak! raju, jestem w szoku, bo jakoś wszyscy gadali o dziewczynce, sama też troszkę się tak czułam, ja w ogóle nic nie wiem o chłopcach :O haha, ale się cieszę, zdrowe i to najważniejsze!

Karola nie stresuj się audytem, bo na bank wypadniesz rewelacyjnie:-):-):-)

agnes stół bardzo fajny, tylko to rzeczywiście do dużego salonu ... Aż zazdroszczę, bo ja nie wiem, czy w ogóle stół zmieszczę na nowym mieszkanku :-( I krzesła też super :-)

sylwia współczuję sytuacji, ale niestety tak bywa... Moja babcia nienawidziła mojej mamy i uważała,że ona jest winna tego,że mój ojciec pił i po jego śmierci, to moja mama była ta najgorsza, a jak babcia wylądowała w szpitalu, to żadne dziecko się nią nie zajmowało, tylko moja mama i ciotka, która też była synową babci... Dopiero wtedy przekonała się kto tak na prawdę był dobrym człowiekiem, a kto nie...

Roszpunko w sprawie wapna niestety Ci nie pomogę :-( ALe widzę, zagubiona już ma doświadczenie w tym temacie :tak:

Roza będzie dobrze, może to takie chwilowe zwątpienie, ale trzeba być dobrej myśli :-)

Bipal na to gratuluję 6,9 cm szczęścia:-):-):-)
Oj Roszpunko no to się nie dziwię,że tak wkur.... jesteś .... Co za palant !!!!!!!!!!!!!!!! Przecież to 2 tyg jeszcze !!!!!!!!

tomek & justyna Ty już blisko do końca masz, więc może rzeczywiście odpoczywaj teraz, bo później będzie Ci ciężko znaleźć chwilę dla siebie :-):-):-)

Ilonka no jak nic musi być ta dziewczynka u Ciebie, więc jak teraz się w nią Pawełek nie zamieni, to musicie walczyć do skutku :-D:-D:-D

losiczka dostałaś zielone światło od lekarza??? Jeśli tak, to działaj, a nie wymyślaj :-):-):-)

truskaffka a Ty widzę dalej czekasz.... To może jednak zatestujesz ?:-);-)

Domiska Ty tajniaro :-):-):-) A wiesz już jak męża oświecisz?? :-) ALe się cieszę,że Ci się udało :-):-):-) To teraz przesyłaj fluidki :-):-):-)

Ania zazdroszczę tego urlopu :-):-):-)

Roszpunka no to trzymam kciuki, żeby sie jednak wywiązał z obietnic.. dobranoc

ehhh.... Wy już wszystkie śpicie :-( No to i ja idę spać... Dobranoc...

Ostatnia edycja:
No ja jeszcze na chwilke:-) zajeta bylam pakowaniem bo dokupilam duzy bagaz zeby pozabierac pare drobiazgow:tak:
Roszpunka kochana rozmawiamy ale bez jakis emocji niech zrozumie ze zle postapil, ja poczekam zreszta jak pojade to przemysli, zateskni :-D
Rozia sloneczko bardzo sie ciesze ze ci sie podoba :-D:-D:-D
Jane fajnie maja twoi rodzice ze sobie tak moga wyskoczyc i cos pozwiedzac:tak:, u moich to niestety niemozliwe :zawstydzona/y:
Polisia super ze zdrowy a imie juz wybralas:-)???

Witam sie z samego rana
Aniu ty spiochu heheheh jak teraz tak spisz to co bedzie pozniej???hehheeh ale odpoczywaj kochana
ilonka no co Ty tam dziergasz hehe ,za chwile sukienusie beda Ci wychodziły
Katka ale masz fajnie :) przyjazd do Pl odstresuje Cie troszkę :tak:
Rozia nie bedziemy bic hehe mnie tez przez cały weekend tu nie było :szok:

Losiczko.............:-D:-D:-D:-D ja też mam zielone światło i przestan opowiadac głupotki tez sie boję ale...nie odpuszczę ,uda się zobaczysz :tak::tak:

Domi GRATULACJE hehehehe ale sie cieszę,a co do męza to ja bym nie wytrzymała :-D
:-D:-D:-D
Roszpunka współczuje co za palant z tego goscia,
No własnie ja wczoraj na wizycie u lekarza,pytała do kiedy mam zwolnienie i ze mi przedłuzy noo i wszystko ok kazała działac :-D,a jesli sie nie uda przez 3-4 miesiace to do szpitala na 1 dzien i badanie HSG :( a pozniej zobaczymy.

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i przepraszam ze nie odpisałam do kazdej ,mam nadzieje ze zostanie wybaczone

Miłego dnia
Pozdrawiam słonecznie od rana

Helo babeczki:-)

Wszystkie jestescie kochane. DZIEKUJE WAM ZA WASZE WSPARCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tyle ze ja dopiero 8 maja smigam do lekarza po zielone swiatelko:-( i mam nadzieje ze je dostane bo juz w tym cyklu prubuje ale cos czuje ze bedzie dupa z mojego jajeczkowania bo byl bol tyle ze nie owu tylko na zapelenie pecherza:-( ale cykl jeszcze sie nie konczy :-) czekam na testy i co ma byc to bedzie:-).

Polisia gratki za synka :-)

Pojawie sie za chwilke pozniej bo lece malego do szkoly zaprowadzic. Milego dnia kochane:-)

reklama
Dzień dobry ;-)
domiśka kciuki za bete........ szybciorem daj znać jaki wynik, no ale napewno bedzie ładna ;-) Jejuś twarda sztuka z Ciebie ze tak milczysz....... cięzko tak taką nowinę utrzymać za zębami :sorry:
Kasiu powiem Ci ze ten biały staniczek nie jest zły, ładnie sie układa i ładnie wygląda, ale wiesz muszę takie namioty kupować ze wybór mały ale nie jest źle moim zdaniem nawet spodziewałam sie ze bedą w moim rozmiarze same babcine !!!!!!!!! :-p Dziś juz jest lepiej, nie kołuje mi sie w głowię na szczęscie wiec mogę wyjśc na zakupy i na spacerek to pogoga piękna sie zapowiada ;-)

Jane kurde fele jak ja Ci zazdroszczę tych wszystkich wypadów na miasto- przynajmniej możesz sie odstresować i nie myslec choć przez chwile !!!!!!!!!!!!!!!

Roszpunka no to mam nadzieje ze kafelkarz nie da znów dupy i przyjdzie zrobić co ma zrobić juz ;-)
Kaszel nada męczy ?????????????

Polisia GRATULUJĘ SYNECZKA, uwierz bedzie taka przylepa ze hej...... założę sie ....;-)

Rozia fajnie ze sie pojawiłaś i mam nadzieje ze juz nas tak nie zostawisz bez słowa :p co do córy- czas pokaże co przyniesie los ;-P a Pawełek raczej juz nie zmieni sie w Julcię - raczej :sorry:
Małami a TY dziś tez w pracy ?????????????????? Pewnie sie wezmę za spódniczke czy sukieneczkę ale chyba jeszcze nie teraz........ na razie prostrze pirdułki staram sie robić aby dobrze mi to wychodziło ;-)

losiczka hmmmmm myslałam ze u Ciebie juz po owu....... no ale ten cykl nie musi być własnie taki jak poparzedni wiec nic straconego - działajcie kiedy sie da ;-P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i co...... wiecej nie pamietam :baffled:

Ciekawe co u Lori u Piąteczki, no i Pamela tez sie nie odzywała ostatnio ......... wracać szybko kochane !!!!

Kurcze no i ja mam problem.,..... nie mam pomysłu na obiad :crazy: Jak ja tego nie lubię...... gryyy..... !!!!!! Muszę zaraz iść na sklepy coś kupić ale kompletnie nie wiem co ugotować ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry