Karola nie stresuj się audytem, bo na bank wypadniesz rewelacyjnie:-):-):-)
agnes stół bardzo fajny, tylko to rzeczywiście do dużego salonu ... Aż zazdroszczę, bo ja nie wiem, czy w ogóle stół zmieszczę na nowym mieszkanku :-( I krzesła też super :-)
sylwia współczuję sytuacji, ale niestety tak bywa... Moja babcia nienawidziła mojej mamy i uważała,że ona jest winna tego,że mój ojciec pił i po jego śmierci, to moja mama była ta najgorsza, a jak babcia wylądowała w szpitalu, to żadne dziecko się nią nie zajmowało, tylko moja mama i ciotka, która też była synową babci... Dopiero wtedy przekonała się kto tak na prawdę był dobrym człowiekiem, a kto nie...
Roszpunko w sprawie wapna niestety Ci nie pomogę :-( ALe widzę, zagubiona już ma doświadczenie w tym temacie
Roza będzie dobrze, może to takie chwilowe zwątpienie, ale trzeba być dobrej myśli :-)
Bipal na to gratuluję 6,9 cm szczęścia:-):-):-)
Oj Roszpunko no to się nie dziwię,że tak wkur.... jesteś .... Co za palant !!!!!!!!!!!!!!!! Przecież to 2 tyg jeszcze !!!!!!!!
tomek & justyna Ty już blisko do końca masz, więc może rzeczywiście odpoczywaj teraz, bo później będzie Ci ciężko znaleźć chwilę dla siebie :-):-):-)
Ilonka no jak nic musi być ta dziewczynka u Ciebie, więc jak teraz się w nią Pawełek nie zamieni, to musicie walczyć do skutku

losiczka dostałaś zielone światło od lekarza??? Jeśli tak, to działaj, a nie wymyślaj :-):-):-)
truskaffka a Ty widzę dalej czekasz.... To może jednak zatestujesz ?:-);-)
Domiska Ty tajniaro :-):-):-) A wiesz już jak męża oświecisz?? :-) ALe się cieszę,że Ci się udało :-):-):-) To teraz przesyłaj fluidki :-):-):-)
Ania zazdroszczę tego urlopu :-):-):-)
Roszpunka no to trzymam kciuki, żeby sie jednak wywiązał z obietnic.. dobranoc
ehhh.... Wy już wszystkie śpicie :-( No to i ja idę spać... Dobranoc...