• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No właśnie ze wogóle mnie nie tyka :( No wiesz przytulić przytuli calusy tez da i wogóle czuje się ok z tym ale boje się o niego żeby mi na lewo nie poszedł :-p A ja czuje się jak słonica albo i wieloryb :szok:

reklama
Hej dziewczynki:-)

piateczko ja czytam Was, ale jakaś ostatnio zatrzaśnięta jestem, więc się nie odzywam... Wczoraj w ogóle poza domem cały dzień byłam, więc nawet nie miałam jak wejść...

Pamela jestem pełna podziwu :-) No i cieszę się,że weekend udany :-)

mnie chyba jakaś choroba rozkłada, bo gardło mnie od wczoraj boli :-(

Ania trzymam kciuki za Piotra :-) A masz już jakieś wieści od niego??

melduje się i ja.

ania kciuki zaciskam za męża i czekamy na dobre wiadomości

pamela ja nie do końca w temacie ale opis weekendu mnie powalił. oj ale bym chciała takie chwile z mężem. ale chyba nie szybko mnie to czeka

truskaffka
ty chyba remont robiłaś? jakieś foty mile widziane

biapl
gratuluję maluszka. widzę że tak jak u mnie. dzień wcześniej nic a nad ranem hop na porodówkę. teraz poznawajcie się i cieszcie sobą

resztę muszę nadrobić a idzie mi to wolno. ale mam nadzieje że się uda.

Niestety babka chce cudów za grosze dosłownie Zaproponowała mu polowe ceny która on dał :-D:szok: Śmieszni ludzie sie zdarzają wszędzie nawet tu :-p No cóż trzeba nadal czekać a i jeszcze powiedziała mu ze ma na to 3 tygodnie :-D:-D:-D:-D Na remont całego domu razem z kladzeniem podłóg :-D:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry