• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katy a taka jakaś nieogarnięta jestem :-)

Jane a co to za trening ?? Bo ja nie słyszałam chyba o nim...

Muszę znowu wejść w rytm enpr'a, bo tak to nie wiem co gdzie i u kogo się dzieję, zwłaszcza jak te nasze staraczki takie zakamuflowane...

ania no to kobitkę poniosła fantazja :-):-D:-) Mnie Bianka tez już czasami niezłe harce urządza :-) Także przesyłamy pozdrowienia dla Was :-)

No i tak dla tych naszych staraczek dziewczynkowe fluidki, która chce ??? :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Rozia no to juz 27 tydz wiec Bianka bedzie szalec coraz wiecej.....:tak: swoja droga bardzo fajne imie dla dziecka :-)
A fluidki...........zagarniam ale troszeczke bo jeszcze podziele sie z reszta staraczek :tak:oj nie bede taka:-D

A mnie teraz przyszla ochota.....albo lepiej to nazwac chec na jakas prace:eek::eek::eek:...wypłaszczyłam dupsko kilka godzin a teraz mogłabym robic...np prasować:-D:-D:-D
Ale ja tak mam.........bardziej wydajna jestem wieczorem niz w dzien:tak:

Ostatnia edycja:
katy gokarty supr:))) dasz czadu na pewno:tak::tak:

rozia to jest trening wymyślony przez gościa z USA, na każdy dzień tygodnia jest inny zestaw ćwiczeń na inne części ciała. Daje bardzo dobre efekty. I można to ćwiczyć w domu:) tak więc nakręciłam się i póki nie będę mogła przestać z oczywistych powodów :)) będę ćwiczyć.

dzięki za fluidki:))))

katy niestety nie ... dopiero tydzień ale wiem, że dam radę bo już widzę efekty :tak:... jedyną przeszkodą jest brak czasu ale w zimie będzie mi łatwiej.

zmykam spać, dobranoc.... trzymam kciuki za jutrzejszą tempkę:)))

No i melduję się po weekendziku Babulce :-) a Wy już pewnie tniecie komary co ? :-D

Wypad zaliczam do bardzo udanych
:tak: aż żal było wracać, no ale jak mus to mus ;-)

Ło jejku ile Wy tu naskrobałyście
:szok: ale na szczęście nadrobiłam :tak:

piąteczko melduję się dopiero teraz, bo zanim Was nadrobiłam to ho ho a wcześniej cieszyłam się jeszcze czasem z Dziubem mym
:-p bo dopiero dziś pojechał do domku :tak:

Roza_ no co do mojej pracy to faktycznie może szkoda, ale tylko pod względem, że nadal muszę tkwić w tej, bo pod każdym innym tamta okazała się totalnym niewypałem
:tak:

agnes2704 ale fajnie, że masz już syneczka przy sobie
:tak: dorodny facet z niego :-) i widzę, że powoli przyzwyczajacie się do siebie i zachowań :tak: zobaczysz, z każdym dniem będzie coraz lepiej :-) mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz :blink: całuj bąbelka od cioci :-)

losiczka72 Ty mi już przypadkiem nie smutaj !
:angry: silna babeczka jesteś, dasz sobie radę :tak:

Madzialena86 witam nową koleżankę
;-)

biapl moje ogroooomne gratulacje !!!
:-)

dziama86 i AdaW dziękuję, że pytacie
;-) wyjazd cudo- oby takich więcej :tak: pogoda nawet dopisała, ale generalnie z soboty wyszła nam randka łóżkowa- jak to mój K określił :-D jedynie tyle co wieczorem wyszliśmy na miasto coś zjeść i znowu wio do wyrka :-) a w niedzielę w drodze powrotnej zahaczyliśmy o ZOO hahaha :-D ale ja to zwierzątko lubna strasznie jestem także byłam w siódmym niebie :-p no... może w szóstym, bo siódme niebo to było podczas weekendu w hotelu :zawstydzona/y: :-)

karol_in-a bardzo fajny pomysł z tymi czekoladkami i serwetkami
:tak:

pamela cieszę się, że weekendzik tak bardzo Wam się udał
:-)

jane ja również witam pięknie
;-)

kurczę, jestem smutna cholernie jak sobie pomyślę, że znowu rozłąka z moim K
:hmm::-(
a jutro (tzn. w sumie już dzisiaj) termin @ u mnie... ciekawe czy przyjdzie... :confused:

edit.: POBUDKA ŚPIOCHY !!! :-D ja zaraz Wam uciekam do spania, bo nocka się kończy :-p proszę dużo produkować żebym miała co czytać jak się obudzę :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziendoberek

Dziewczynki hura

Trzymajcie kciuki za mojego m a w sumie to za dziesiejszy dzień . Dzisiaj sie okaże czy wyjedzie do Bolesławca na duża robote:-) czy zostanie w domu i bedzie robił u mnie w kamienicy remont mieszkanka 55 m .Klatke schodową i schody.:-)

Ale sie cieszę. Moge sobie siedziec w domku i dziergac te moje torebki :-)

Aniu widzisz u nas jest tak samo. Zleceniodawcy chcieli by za darmo mieć wykonana robote i to najlepiej przez jeden wekend:baffled:. Co za czasy :-(

Paula kciuki żeby @ wpadła dopiero za 9 miesiecy :-)

Katy tworze nowe moje dzieło :-) pózniej pokaże :-) a Ty pokazuj swoje haftowane cuda:-).Kurcze może bedzie mnie kiedyś stać i kupie sobie maszyne do haftu :sorry:

Jene Ty nasza sportowa staraczko. Cwiczysz za nas wszystkie :-D

Rozia Ty już 27 tydz :szok:

Miłego dnia dziewczynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry