• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam:)

paula hej:))

losiczka to trzymam kciuki za m żeby się wszystko z pracą udało:)

katy pewnie, że robię zdjęcia:) jak będzie czym to się pochwalę:-p póki co mam z początku zrobione a może w weekend zrobię po 2 tygodniach treningu.

chyba oszaleje z moją tempką.... ja jestem chora na umyśle... mimo, że szans nie ma ja się nakręcam... wiem, że to przez przeziębienie... tylko dlaczego pod pachą mam normalną??? Powiedźcie mi, miałyście tak w czasie przeziębienia, że na dole wysoka a pod pachą normalna??

i tak już wredną @ czuję i dziś na 100% przylezie.... znowu będę latać do kibelka co 5 min. jak stuknięta:rofl2:

reklama
Jane co ma byc to będzie ;-);-);-) niech tam bedzie malutka Jane :-D .Tempka a w sumie jej wysokosc ma znaczenie jak mierzysz w buzi ale tam na dole :-D to chyba powinno byc ok :-D

Dziama rozmiary nózek moiich łobuzów to 19 cm i 23 cm Ale pewnie z 1 cm trzeba by było dodac :-)

Ja również witam!
Jane w tamtym cyklu tak od owul. miałam pod pachą normalna a niżej 37,1 ale nie przeskoczyłam w tabelkach więc niestety.
Ania nie ma co się przejmować babka niepoważna ale jak zobaczy że to co chce jest nie realne to do twojego m może zadzwoni:tak:
Paula ciesze się że tak fajnie było:-D
Losiczka i wiesz już czy m wyjeżdza?
Pamela opis jak z filmu też bym tak chciała:laugh2:

Wiem że pewnie będziecie się śmiały ale wczoraj uczyłam córkę różańca i tak mnie tchnęło i stwierdziłam że odmówię za zdrowie dla nas wszystkich i dzieci i za szczęście posiadania dzieci dla staraczek mam nadzieje że przyniesie to dużo dobra i szczęśliwych chwil :*

Witajcie ja wczoraj mialam zabiegany dzien maz sobie wizal telefon na raty bo kosztuje 900 zl wiec nie wyloze takiej sumy od razu ;p zrobilam zakupy na 1 listpada dzis jade sobie kupic kozaki ale cczuje sie fatalnie ;/
fluidki dla starajacych sie od mariusza bo zostajemy przytym imieniu :P~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~jane tempka ladna kciuki &U&&

sylwia widzę, że chłopczyk będzie:))) super, gratuluję.
fluidki chłopczykowe przyjmuję w każdej ilości!!!!!! dzięki

ada ja właśnie jeszcze odkąd mierzę to nie byłą przeziębiona w tym kluczowym momencie i nie wiem jak sie wtedy tempka zachowuje??

siedzę jak na szpilkach!!!!!

dzień dobry laseczki

jane fajnie, że jesteś- podziwiam Cię kochana z tymi ćwiczeniami

losiczko czekamy na dobre wieści i efekt szuranka

sylwia co ten Twój chłop znów wymyśla??????

ada za mnie to byś kochana musiała pójść na kolanach do częstochowy a i tak by nie pomogło, ale próbować można
goodvsevil.gif

paula to się działo w tym wyrku ha ha

katy nocny marku a i ania widzę , że się w dziń wyleży to później buszuje w nocy

miłego dzionka

popsul mu sie iphone 3g a u niego w pracy nuda jak niewiem co bo pracuje na monitoriungu na nockach i nuda jak niewiem co bo siedzenie w supermarkecie samemu przez 8 h to by mu sie usnelo a tak siedzial w necie i filmy ogladal a tu bach popsul sie wiec kupil soebie lg l7 on jest informatykiem wiec zwykle tel go nie kreca musza miec cos w sobie zeby sie nimi pobawic roznymi funkcjami on zawsze patrzy na parametry jaki ma procesor i tp a mnie to tam zwisa hehe no ale niech chlop sie ma czym bawic ;p da mi spokoj na jakis czas ;p a co do imienia nie umial sie zdecydowac wiec ja zadecydowalam za nas oboje
jane ja jak zaszlam w ciaze tez bylam lekko przeziebiona i wcale na nic nie lioczylam wiec trzymam kciuki tak dlugo ile sie da &&&&

Witam:-):-)

Losiczka
no to kciuki zaciśnięte:-D:-D

Piąteczko jak "rebiata" zdrowa??? kuracja zapodana już??:-)

Jane
ładnie masz, a owu mogła być z testów tak wynika... kciuki kochanie:-) Ja jak jestem podziębiona albo gardło drapie i mam ogólne osłabienie to temp mi skacze...:-(

Paula super że wyjazd udany, naładowane akumulatorki???:-)

Sylwia ja łapię łapię fluidki:-)

Ada cieszę się że zdrowaśki zmówiłaś, bo ja:zawstydzona/y: tak trochę na bakier jestem:zawstydzona/y:

Rozia matko ale zleciało:szok::szok:

Uciekam do pracy:-( miłego dnia:-):-)

reklama
Hej Kobitki
co u Was???????????????
widzę ,że ostro smarujecie hehehe zaraz za czytanie sie zabieram :)))
Ja dzis wpadłam do Was z @ :zawstydzona/y: no cóz taki live ech......
Jane hejka Kochana,co tam co tam??????????
Losiczko,Aniu,Katy,Ilonka i cała reszcza :-D:-D

u mnie pada,mam lenia brzuc boli i nic mi sie nie chce ,a pracowac to juz wcale buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry