• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejoo

Rybcia troche dziś popływała i motylki puszcza :) cosik czuję że mały ktosik coraz częściej będzie dawał o sobie znać :)

Fotki z remontu będą, ale musimy się jeszcze nieco ogarnąć, więc cierliwości ;)

Agnes.. smoczek polecam jak reszta dziewczyn, młodemu jeszcze pomagało zawijanie go w kocyk/pieluszkę, cokolwiek by miał ciasno. Czasem dzieci-zwłaszcza na początku-boją sie tej przestrzeni, więc przy cycusiu może mu się dobrza zasypiać, bo utulony jest, a w łóżeczku za dużo luzu.
No i ja stosowałam się do planu dnia z książki T. Hogg, że po jedzeniu jest aktywność, potem dopiero spanie, jedzenie, aktywność, spanie i tak w kółko. Oczywiście łatwo nie było, bo młodzieniec błogo chciał zasypiać przy piersi, ale go brutalnie matka budziła :p
Nam ten plan się fajnie sprawdził, ale wiadomo, co dzieciak to inaczej może być ;) powodzenia ;)

Ania Fajnie że Lily daje o sobie znać ;) trzeba sie nacieszyć tymi ruchami :)
ta Kliiieentka udana...pogieło ją:eek:

Jane nooooo zgubo Ty nasza, dobrze że sie odnalazłaś ;)
Kciuki Mega zaciskam!!!! i zdrówka życzę ;)

Losiczka Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&& i czekam na dobre wieści :D

Ada piękna intencja :D Dziękujemy :D

Piąteczko...no coooś ty, Ty Anioł Nie Kobieta ;):-p

Sylwia niech Mariuszek zdrowo sobie rośnie :)

Pozdrawiam Gwiazdy Gwiazdeczki...zaglądam

Odespałam troszkę :tak:

losiczka72 trzymam kciuki za mężusia, oby się udało!
;-) A co do @ to zobaczymy, nawet nie wiem kiedy najlepiej miałabym test uruchomić w tej sprawie :eek:

AdaW dziękujemy pięknie za modlitwę
;-)

piąteczko ano
:tak: hahaha aż chciałoby się powtórzyć taki wyjazd :-)
a jak tam Twoja nózia po uwolnieniu się sprawuje?

sylwia_d wiem bardzo dobrze co czuje Twój mąż siedząc samemu w nocy w pracy dlatego staram się chłopinę zrozumieć, że szuka sobie zajęć
:tak: z dwojga złego to mimo wszystko dobrze, że zabrał go na raty, może nie odczujecie spłat aż tak boleśnie :blink:

Roza_ akumulatorki naładowane jak najbardziej
:-) tylko troszkę smutno, że znowu rozłąka...

Malami123 nie smutaj, ja pewnie za chwilę do Ciebie dołączę z @ … a jak tam weekend się udał?
:-p

pamela dziękuję, ale kurcze chyba wpadłabym w panikę jakbym zobaczyła na teście II
:szok: tak mi się wydaje haha :-D a ja trzymam kciuki za brak Twojej @ :tak:

agnes2704 witaj Kochana
;-) to mówisz, że maleńki-wielki ma donośne głosisko?! :-)

KatyB no mam nadzieję, że jak najszybciej się zobaczymy, bo te rozłąki są cholernie męczące
:-(

u mnie pogoda dzisiaj iście barowa, albo łóżkowa jak kto woli ;-)

edit.: piąteczko, a jedz, co sobie będziesz żałować
:-)

Dziewczyny jeszcze nic nie wiem :wściekła/y:

Piąteczko no pewnie jak chłopek na swojej dupce siedzi a nie na innej :-D:-D:-DJaja przy samej szyji bym mu wyrwała gdyby mu sie innej dupki zachciało.

A to moje nowe dzieło

Załączniki

• DSC00936.jpg
    DSC00936.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC00934.jpg
    DSC00934.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 44
piąteczko nie ma za co hahaha :-D sama bym tak zrobiła :-p ja jakoś nie mam silnej woli, jak czegoś mi się zachce to muszę to zjeść :-) także po co mam Ci głowę mydlić, żebyś nie jadła- a jedz jak masz ochotę :tak:

edit.: a Ty losiczko72 widzę ostro tworzysz ;-)

reklama
losiczko nie ma to jak poranny atak

paula ja parę kilo temu też mogłam sobie pozwolić czego dusza zapragnęła-ma raczej mój łakomy żołądek

losiczko brawo zdolniacho

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry