• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula weekend mało udany grrrrrrrrrrrrrrr
mały sie rozchorował,a przyszła poszła i niedoszła tesciowa mnie wqwiła i to ostro bo zaczeła wymyslac ze po co my sie badamy ze przesadzamy z monitoringiem i wogole ze wszystkim ze kiedys to tak nie było,no i ze po co G ma sie badac,no żesz ***** !!!
a ja uważałam ją za bardziej cywilizowaną :crazy:
Piąteczko a wcinaj ja jak pojde do dom to tez sobie zapodam a co :-D bo brzuch taaaak boli ze wrrrrrrrrrrrrrrr

Losiczko Tobie to chyba sie nudzi hehehehe :-D

oooo zostałam ocenzurowana :laugh2:

Ostatnia edycja:
losiczko ale trzyma cię ten twój w niepewności podziwiam talent ja nawet dziury zaszyć nie umiem:rolleyes:
paula witamy pogoda brzydka dobrze się spało:-D a kiedy masz mieć@?
piąteczko ja do kawy kremówkę zjadłam więc już patrzyłam na ćwiczenia te co jane pisała i chyba się skusze bo nie długo jak się energicznie odwróce na łóżku do m to pomyśli że tsunami :rofl2:

Mamai123 o jej, przykro mi :-(
jak to po co się badacie? OK kiedyś może nie było takich możliwości, ale powinna mimo wszystko zrozumieć, że czasu się zmieniły i jak jest możliwość to należy z niej skorzystać... przecież to nikomu nie szkodzi, a jedynie może pomóc :tak: no, ale cóż, myślenia niektórych osób nie zmienimy ;-)
w każdym razie, oby kolejny wypad należał do bardziej udanych :-)

edit.: AdaW oj spało, spało :tak: szkoda tylko, że dzisiaj muszę iść znowu na nockę :-( ale na szczęście dopiero na 22:00 :-D a co do @ to dzisiaj ma przypełznąć...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula brak słów normalnie :no:

Ada nie mozna nic pod wykresem Ci napisac hehehehe

Piąteczko ona zawsze spoko kobitka sie wydawała a teraz :szok: normalnie nie wiem co jej sie stało,a jak jeszcze na imprezie jej urodzinowej usłyszałam ze jest za legalizacja związków homo i adoptowania przez nich dzieci no to miarka sie przebraała,az cała rodzina na nią wsiadła,pogubiła sie kobitka chyba

malami nie przejmuj się teściowe są po to żeby wq..wiać i zepsuć nawet najlepszy dzień wiem bo mieszkam z teściową na szzęście ja u góry a ona na dole ale to i tak z blisko:crazy: coś nie tak z wykresem?

paula może @ nie przyjdzie jednak :-D
piąteczka i losiczka jesteście nie możliwe :rofl2::rofl2::-p:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
piąteczko no kto wie… ale muszę przyznać, że byłabym w szoku gdyby okazało się, że kolejna @ za ~ 9 miesięcy hahaha :tak:

Malami123 jest szansa, że jak sobie wszystko przemyśli to jednak przyzna Wam rację
:tak:

edit.: AdaW poczekamy, zobaczymy... ja ogólnie nie mam jakichś super regularnych cykli także kto wie co się wydarzy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry