• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Napisałam mojemu że ma mnie dupie głeboko bo ja czekam na tel od rana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja mu kużwa loda zrobie no juz :wściekła/y: nastepny dopiero na gwiazdkę :-D:-D:-D

A mój Kubula pobił sie dzisiaj z kolegą :-( i ma szlabanik na kompa do konca tyg łobuz jeden.:no:

Dam znac jak moja druga gorsza :-D połowa wróci z pracy.

Piateczko a co ten pan ma między nogami hi hi :-D:-D:-D

AXA a może byś mi taka lady urodziła

reklama
losiczka72 hahaha padłam :-D a co do telefonu od męża to ja chyba bym nie wytrzymała i pierwsza zadzwoniła nie patrząc na to czy będę mu przeszkadzała :tak: ja do cierpliwych raczej nie należę :-)
to Ci łobuz z tego Twojego Kuby ;-)

Paula ależ masz fajny podpisik pod avatarkiem:rofl2:
Losiczka no teraz to pojechałaś!!( I ja mojego M też tak straszę:-D, i żeby nie było, działa:-D)
Co do Córki, no wiesz, masz takich ślicznych synków, że córka też będzie cudna, tylko, ten wyjątkowy jeden (u mnie na pewno był jeden) pływak, żeby się znalazł!!!!

losiczko jesteś bez konkurencyjna:laugh2: co do loda na gwiazdkę uważaj na gardło:-p zawse możesz poprosić o pomoc dziadka mroza :-p:-p
axa śliczną masz tą córunie a imię ma takie szlachetne zacne dziewczyny mające tak na imię są piękne inteligentne zabawne i przede wszystkim skromne:laugh2::-p:laugh2::-p

Oj dziewczynki jak ja cosik powiem a w sumie po groże to działa he he.

Mężus zostaje w domku tzn będzie remontował nasza kamienicę. Wyjazd sie nie udał bo sie okazało że termin krótki i więcej ludzi by musiało robić a wtedy wiadomo że kaska do podziału.

A tak bedzie pod kontrolą żony Łosiczki he he. Troche sie obawiałam tego wyjazdu bo szwagier 2 miesiące temu sie rozwiódł po 15 latach małżenstwa i teraz nadrabia stracone lata :-):-):-) a wiadomo co mogłoby sie stać ;-);-);-)lepiej nie kusic losu.

Axa no masz szczęście dziewczyno że ten jeden różowy sie pierwszy dopchał do jajeczka. Ja to juz nawet nie liczyłam na córkę byleby tylko zobaczyc 2 kreseczki a potem wielki brzuch :-D ale sie nie udało. :-(

Do juterka dziewczynki .Miłego płodnego wieczorku dla staraczek . Dla reszty też miłego i spokojnego :-):-):-)

reklama
hej jestem już w domu, zaraz zjem obiadek i leżę :))
losiczka to dobrze, że m prace będzie mieć a Ty kontrolę;-)

axa Ada śliczna i jaka już duża:)))

rozia niestety trafić na dobrego lekarza jest ciężko.... oni przecież teraz przyjmują nas taśmowo to wiadomo, że po jakimś czasie mają dość i są po prostu wredni. Ja do tego który mi tak prosto z mostu taktownie "diagnozę" postawił nie mogę się już od kilku miesięcy przełamać, żeby pójść... i chyba już nigdy do niego nie pójdę... mam jakiś uraz.

malami szkoda po prostu słów.... nie ma sensu się takim gadaniem przejmować bo w psychiatryku skończysz...

ja dalej @ nie mam ale teraz mam mały zgryz bo jeżeli przestawiłabym granicę na 18 dc to dziś byłabym dopiero w 8 dniu po owul... czyli do soboty jeszcze mogę się tak stresować....kurcze a myślałam, że w tym cyklu będę mieć spokój.... ironia:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry