• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziewczynki jestem, ale nie mam żadnych wieści, bo mnie baran nie przyjął .... I jeszcze był niemiły, no żesz k***a mać !!! A jak poszłam do rejestracji, to najbliższy wolny termin na marzec... Powiedziałam,że super, bo ja mam termin na styczeń ... Na szczęście była tam fajna kobitka i mnie wcisnęła do tego gamonia na 30 października... Ale jutro idę do mojej ginki prywatnie i się jej zapytam jakie jeszcze badania mnie czekają i jeśli to będą takie podstawowe, to pierdziele wszystko i przestanę chodzić na nfz, bo chodziłam tam tylko ze względu na badania darmowe... Na cholerę płacimy składki na ubezpieczenie itp, skoro do lekarza i tak muszę iść prywatnie, bo jak bym chciała czekać na termin na nfz, to bym się mogła przekręcić do tego czasu... A najlepsze,że kobieta musi przewidzieć wcześniej choroby jakiekolwiek, bo jak ją coś złapie, to się nie dostanie do ginekologa... Ale się rozgadałam, ale tak mnie wkurzył ten lekarz, że hej ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rozia u mnie to samo bylam 2 tyg temu sie zapisac do gina to do jakiegos losia bez problemu a do dobrego lekarza na luty smieje sie ze zdarze urodzic zanim mnie przyjmie hehe no ale wcisnelam sie do nawet fajnego na jutro

Hallo kochane!!!
O tych eroticznych gadkach nie wspomnę, co tu robicie, bo ja już celibat pór roczny wychodzi mam:crazy:
Rozia, właśnie jak się kobitce coś popsuje w podwoziu, to super, bo musi jeszcze poczekać z 1-2 tygodnie na wizytę, a co najwyżej się zadrapie na śmierć:-D W ciąży raczej przestrzegali wizyt, ale raz chciałam iść wcześniej bo mnie brzuch bolał, a ona, że w takim razie do szpitala mam jechać, a ja do niej, że nie pojadę, bo tam od razu na 3 dni zatrzymują! No, i poszłam prywatnie.
Pamela cudna niespodzianka:laugh2:
Losiczko no to kciuki za kaskę, co byś mogła spokojnie szurać:-D
Staraczki no dawać, dawać miejsca w tabelce zwolnione!!!!!

a to DiLady 5 tygodni:laugh2:Zobacz załącznik 507699Zobacz załącznik 507700Zobacz załącznik 507701Zobacz załącznik 507702

piateczko no na szczęście jutro mam wizytę u mojej ginki, to z nią pogadam i jak coś, to pierdzielę faceta... jeszcze jakby był miły, a ten baran opryskliwy był..

sylwia no to masz szczęście:-)

Axa mała śliczna i rośnie w oczach :-)

Byłam tez dziś w tmobile, bo mi się umowa w styczniu kończy i dobrze,że się pofatygowałam, a nie przedłużyłam przez neta,bo pogadałam sobie z pania i poradziła mi,żeby zaczekać z miesiąc, półtora, to będą lepsze oferty :-) Bo maja mieć bardziej konkurencyjne w stosunku do play'a :-) Także chociaż tyle dobrego :-) Minus tylko taki,że muszę jeszcze czekać na telefon nowy :-( Ale dam radę :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry