• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam wieczornie :-) skąd? Oczywiście, że z pracy buahahaha :-D

losiczka72 to super, że mąż zostaje w pracy na miejscu
:tak: będziesz miała go pod ręką, a i trochę kasy wpadnie ;-) świetnie, że tak się udało.

LiLuu wyleguj się puki możesz
:-) a jak chłopaczek, który u Was mieszka ? Pakuje już walizki?

A ilona24 co się tak opiernicza? Ma któraś jakieś wieści od niej?
:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To chlopaki pograli co :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aniu ja tam mam nadzieje ze u ciebie sie owu przesunela i to nie przeziebienie wynosi tempke na wyzyny :tak::tak::tak:bardzo bym ci tego zyczyla.......zreszta ty wiesz;-);-);-)Jak to nie @ tak cie zmusza do slodkosci to sama ci przywioze jakies smakolyki z LDN jak przyjade na swieta:-):-):-)
Rozia i co przeszla ci nerwa???
Paula podobno Ilonka ma problemy z kompem:-(.......a Martusia tez miala zajrzec wieczorkiem :eek:

Paula dobre to......:-D:-D:-Da moze to wplynie znaczaco na jego cenę :-D:-D:-D:-D az moj m sie usmial :cool2::cool2::cool2:ryż uwielbiamy obydwoje .........wiec mnie ta wiadomosc cieszy:-)

A ty do ktorej w pracy...bo masz nocke tak???

KatyB wiesz, może do czegoś przyda się ten stadion skoro grać na nim nie można :-D bo co jak co, ale fajny jest, szkoda by było aby się zmarnował :tak:
a ja w pracy do 8:00 :-( mało tego miałam jeszcze umówioną wizytę u dentysty na 9:00, ale na szczęście udało mi się ją przełożyć, bo chyba bym zasnęła na fotelu po dwóch nockach nieprzespanych :-p

Rozia Ty tutaj nie opowiadaj o takich rarytasach jedzeniowych, bo ja siedzę o suchych kanapkach :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KatyB też prawda, nad tym nie pomyślałam :-)

co do dziamy, to ja jej tutaj nie widziałam dzisiaj, a tym bardziej nie wpadł mi w oczy żaden jej post... może pochłonęła ją obróbka zdjęć z pleneru, albo biega po pasmanteriach za materiałem na skarpetki dla losiczki :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry