• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzien dobry ;-);-);-)
Katka miałam być ale brzuch kuzwa daje mi tak popalic buuuuuu szok normalnie,ledwo dzis w pracy znowu siedzę :zawstydzona/y::-(:zawstydzona/y:

no a przepisy gicior ;)))) wypróbuje hehehe wstawcie je na grupę :-):-) bedą na stałe :-D:-D

Losiczko co dziś szurasz????
Katka ,Ania pisałam na gg i cisza :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
u mnie po deszczowym wczorajszym dniu dzis słonko :-D nareszcie bo inaczej idzie deprechy sie nabawić
a wczorajszy mecz heheheheh jak zwykle wstyd wstyd wstyd i nic wiecej obciach jak tralala :wściekła/y:

hmm a co u Domi?????
Jane no ja nie komentuje tej kobiety myslałam ze na nią chociaz mogę liczyć ,bo nawet moja mama mowi juz zebym dała sobie spokój :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Piąteczko wymysliłas juz cos na pozbycie sie na 9 miechów @????????????????????????

reklama
HEjka
Czarownica Piateczka :-D:-D:-D to ja tez, ja tez, ja tez!!!!!!!
Martus mnie na te bóle pomaga Bufen od lekarza:tak:a co do GG to jak sie bedziesz pojawiac wieczorami to od dzisiaj juz bede zalaczac....jakos zapominam :sorry2:
Sylwia spokojnie dobrze ze lekazr dmucha na zimne :tak: a masz do kogos namiar jak by co????
Ej a Ilonka nadal ma problem z kompem:confused:???? Czy to tylko wymówka bo cos pisala ostatnio ze nie chce nikogo urazic swoimi slowami:confused:
Losiczko a zaprosisz na te muffinki???
Paula , Jane, Rozia sorki ze tak wczoraj zniknelam ale komp mi sie wylaczyl, cos sobie przypomnial ze musi zresetowac:baffled:

A mnie obudzila rano Policja:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Okazalo sie ze ludzie ktorzy tu kiedys mieszkali wyniesli sie bo robili duze przekrety finansowe..........i juz kilka razy Policja nas nawiedzala sprawdzic czy aby tu nie mieszkaja............dzisiaj znowu przyszli....bo Pani B i Pan M nadal robia przekrety na ten adres:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry