• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Sylwia kurczę, ale się porobiło :szok: Mam nadzieję,że wszystko będzie oki:-) I jak coś, to pisz :-) Ja jestem cały czas w zasadzie pod telefonem i w dostępie do kompa , także luz :-)

trza się iść ogarnąć, bo miedzy 11 a 13 ma przyjść technik od tv :-) A później ginka :-)

reklama
hej wrzuciłam przepis na muffiny na grupę i przy okazji zobaczyłam nowy wątek :szok::szok::szok::szok: wariatki jesteście ale super mi się to podoba!!!!! Jak tylko w domu się pomierzę (żeby być na bieżąco, bo normalnie to cały czas to robie:-p) to podam wymiary i wpisuję się do tabelki:))))

reklama
Jestem :-) i nawet nie popusciłam w drodze do apteki hi hi. Obydwie dziurki chore :baffled::baffled::baffled: .Mówią jak nie urok to sraczka he he. Stoperan zapodany , uro furagina też czekam na szybki cud :-)

A wiecie co ??? Ja sobie tak kiedys myślałam jakie 3 życzenia bym sobie za życzyła jakby mi sie taka złota rybka trafiła :-D.
I miałabym problem he he.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry