• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Padam na kolana i proszę o wybaczenie :* ale bardzo milutko mi sie zrobiło że myślałyście o mnie gdybym wiedziała że taka tęsknota będzie to bym napisała esa przepraszam ale kurna ciule jedne coś zmotali i neta nie miałam wczoraj!!!!!!!!!!!!!No to mówię dupa net niet to mecz z czaję i też duapa hehehe.

a zapomniałabym wspaniała ciocia czerwona w nocy wpadła w końcu p40d tym razem

Laski trzymac kciuki ide na rozmowe z szefem o podwyżkę :-):-):-) a co kolezanka odchodzi do drugiej firmy i tu tylko bedzie na połowe etatu ,ja mam po niej czesc pracy przejąc wiec .............. za najniższą krajową to chyba przegina i tego robić nie będe
jak nie da to w poniedziałek rozmowa u G w Warszawie znowu a co!!!

Witam i ja :-)

Pogoda dzisiaj wręcz wymarzona, dlatego też nie mogę spać po nocce
:tak: widzę, że tutaj niezłe wróżby odwalacie :-D

sylwia_d trzymam kciuki, aby wszystko było OK., daj znać jak będziesz wiedziała już coś więcej
:tak: trzymaj się ;-)

KatyB OK, no problemo
:-p pomyślałam, że Cię zanudziłyśmy i zasnęłaś hahaha :-D ale jaja z tą policją… nieciekawa sprawa powiem Ci… ale posprawdzajcie to może w razie czego, żeby nie wyskoczyły jakieś rewelacje z tego… lepiej dmuchać na zimne :tak:

Malami123 o jej, bliźniaki Ci się marzą?
:szok: :-) Trzymam kciuki za rozmowę, oby szef okazał się człowiekiem :tak:

losiczka72 jestem dumna z Twojej „suchej” podróży do apteki
:-D a eklera jedz, jak walić kupona to z gestem hahaha :-D

dziama86 ileż można na Ciebie czekać kobieto
:wściekła/y: :-D

ależ z nas krwiożercze bestie dzisiaj...
:-p
również do mnie @ zawitała… ilonko24 proszę o wpisanie do tabelki kolejnej @ na 14.11... i wracaj już do nas ilonko24- nie ma opierdzielania się !!! :-D

reklama
Paula troszke sie stresuje jak oni tak wpadaja ale my mamy czyste konto, maga isc do agencji i sprawdzic kiedy tamci przestali wplacac za czynsz i uciekli a od kiedy my mamy kontrakt.........na samym poczatku mielismy wieksza przygode....bo mamy w ogrodzie cos na rodzaj malego garazu ale wygladjacego jak maly domek.........jak sie okazalo stoi nielegalnie ale to inna bajka. I tak sobie policja wpadla raz na kontrole....weszli do tego garazu a tam odrysowana markerem bron i slady "zwlok" a na przeciwko slady kogos kto niby byl oprawca..........zaraz telefony akcja.......przyjechala kryminalistyka.......probki itp mowie wam masakra:szok::szok::szok: jak sie pozniej okazalo to byl zwykly marker i narysowane dla jaj....nikt nikogo tam nie zabil.....ale mialam w gaciach sporo:sorry2:
Losiczko no wlasnie na sraczke powinnas sobie kupic jeden ale sprawdzony specyfik.......NUTELLE!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Martus &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziama pewni ze sie martwimy my jak wataha;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry