• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczko- jak Piąteczka napisała jedno srańsko w ta czy w tą nie robi różnicy heheheh i powiedz mi czy chłopaki maja się w tych skarpeciochach mieścić w buty? czy mogę poszaleć z jakimiś męskimi ozdobnikami:P Zakupiłam męskie kolorki heheh włóczki jedne będą w odcieniach brązu 2 szarości

edit
Katy zajebiściej normalnie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziama te skarpety mają słuzyć jako kapcie bo ich kapcie parzą na nogach więc zimą lataja w 2 parach skarpet. Jestes kochana. Dziękuję już teraz. :-)

Piateczko ja czekoladę lubie ale tylko mleczną lub kawową. Ale w połczeniu z ciastem to nie. Nawet lodów nie kupuje dla siebie w polewie czekoladowej bo wole samego loda :-);-):-) kumasz ;-);-);-) he he.

Martuś kciuki na maksa :-)Jak dostaniesz podwyżkę to sie troszkę podziel he he.

Katy w sumie to nie narzekam z powodu tej s.....i :-) od razu brzuchol spadł i bez wyrzutów sumienia wcięłam tego eklerka:-D

Losiczko - dziś jeszcze muszę ogarnąć albumy tzn ponagrywać plyty wybrać i wysłać zdj do wywołania itp a od jutra wymtslam i działam dobrze że jakio kapcie mogę oddać się fantazji :0)

biapl , agnes - gratuluje:-D
piateczka - agenciara:-D z ciebie, czytajac padałam ze smiechu :-):-)
dziama - to ty widze zdolna jesteś :szok: , może i dla moich lasek wystrugasz takie skarpety
reszte przepraszam - ale nie pamiętam
:no:witam kobitki, nadrobiłam was ale sie pogubiłam
dawno mnie nie było ale u mnie wszystko do dupy...zepsuł mi sie komp, tzn.nściągałam sobie kumpli wirusków i wszystko mi zrzarły w kompie, tydzień sie z nim męczą i narazie cisza:zawstydzona/y:..do tego jeszcze problemy rodzinne i nie mam głowy do niczego..od miesiąca czekam na malarza i cisza ,umawiają sie i maja gdzies..a w d... to wszystko..ale na poprawe humoru, czytam was.. obiecuje poprawe i bedę częściej...:-)

joanna- zalecenie dużo więcej bb i pisania a pomoże na bank! :) my jesteśmy lekarstwem na całę zło :) heheheh
Zobaczymy co mi wyjdzie :szok: skarpet jeszcze nie robiłam to bedzie mój pierwszy raz :) Łosiczka mnie postanowiła rozdziewiczyć w tym temacie heheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry