• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Jane wczoraj to w tv normalnej tez puszczali :-D Zajebista scena :-D Ryliśmy z tego :-D

A ja się muszę pochwalić,że właśnie uzyskałam dostęp do bezprzewodowego internetu :-) W końcu nie będę musiała walczyć o dostęp do kompa z moim m :-) Straciliśmy za to tv, ale jakoś przeżyjemy :-)

rozia ja bym bez bezprzewodowego dostępu nie przeżyła:no::no: wiem, że to nałóg ale cóż;-) odkąd zamieszkaliśmy razem była wieczna wojna o dostęp do sieci więc nie było innego wyjścia jak kupić ruter :tak:

dziama-dasz rade..wierze w ciebie.. ;-)obiecuje poprawe czesciej na bb.. czytajac was zapomina sie o wszystkim :-) a mam pytanko do was macie moze jakies linki na allegro czy cus takigo na fajne i niedrogie firanki..z woalu najlepiej kresz -bez prasowania ;-)bo szukam i nic mi nie wpadlo w oko a na poprawe humoru jak zawsze zakupy ;-)

Witam Drogie Wariatki:-D Zawsze mi Humor poprawiacie..nie żebym miała zły..ale wprawiacie mnie w jeszcze lepszy:-D

Poczytałam o lodzikowych groźbacha, żartach, przepisach(skopiowane i wydrukowane a cooo :p)

i dołączam do Czaaryyy Maryyyyy Zaraaażaaam Brzucheeeem
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Piąteczka ojj wiem wiem, przyjdzie czas że będę jęczeć że mi źle, że boli, że jak wieloryb jestem, że mam dość hahahahaha no i co?się chciało...to trza cierpieć..
Losiczka no i super że mąż na miejscu, praca pewna i lodziki w zasięgu ręki...znaczy buzi haha
Słońce zrobisz mi fotkę tych nowych materiałów?:sorry2: tak wracając do tematu torebki.. ;)
Axa Aduśka pięknie rośnie :) Słoneczko :)
Jane niech się ktosik wykluje z tych stresów, Kciuki zaciskam
Agnes maluchy wieczorami często bywają niespokojne, przeżywają emocje z całego dnia
Sylwia trzymam kciuki, daj znać jak będziesz mogła co i jak
Katy o żesz to miałaś pobudkę..:szok:
Rozia ;) czekam na wieści po wizycie :)
Małami &&&&&&&&&&&&&&&&&&& i niech Szef grzeczny będzie ;)

Miłego Dnia Babeczki ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry