• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Truskafko DSC00926.jpg czekam za innymi kolorkami.

Joanno siwy tzn szary??? :-) musiałabym zamówić bo ten co mam jest cienki a te wszystkie nowe kolorki to grubsza eko-skóra. Jakby co to wystawiam wszysko na alegro można popatrzec i zamówic coś zmienić .Wszystko da sie zrobic

Ostatnia edycja:
KatyB no w sumie masz rację, przecież na wszystko są umowy :tak: ja mam ograniczone myślenie po tych nieprzespanych nocach haha
mimo wszystko nieprzyjemna sytuacja(zwłaszcza ta z domkiem)
:szok: człowiek spokojnie siedzi sobie w domu, a tu policja puka do drzwi i jeszcze znajduje niby-denaty :shocked2: najważniejsze, żeby w końcu wyjaśnili sprawę i dali Wam spokój :tak: policji raczej nie przystaje tak niepokoić porządnych obywateli :-)

losiczka72 Ty lodomanko
:-D:cool2:

joanna35 a My to się chyba jeszcze nie znamy? Albo ja mam dziury w pamięci
:-) w każdym razie witam serdecznie ;-)

dziama86 pierwszy raz ze skarpetami… to tak jakby losiczka Cię w pewnym sensie rozdziewiczyła hahaha świntuszki
:-D:rofl2:

jane hahahahaha ta radość kibica- bezcenna
:tak:

Rozia moje wielkie gratulacje wygranej walki
:cool2:

piąteczko jak wyjdą ładne to się pochwal
:tak: ale tylko jak wyjdą ładne haha :-D

ja ostatnio tylko odżywkę ładuję

ale i to mi się nie udało jeszcze, bo mam mi zrobiła "obiad" - dwa jaja na miękko o d kurki zielononóżki i szklanka maślanki zmiksowanej z pomidorem- pycha- bose to dopiero drugi dzień

edit
dobrze, że nie przepiórcze hi hi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Hura w przyszłym tygodniu dostanę do szycia pacynki 1000 sztuk. Własnie stroje dzwoniły tzn firma od stroji.:-) To sie za tydzień za pacynkuje he he.

No dobra lody lubie nie bede ukrywała ale już nic nie mówię zeby nie było ze ze mnie lodziara :-D:-D:-D

Valkyri witaj. Zapraszamy ale ostrzegam że to klub świrusek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry