• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roza nie ma problemu mnie wiara daje siłę i nie mam na myśli wiary polegającej na lataniu do kościoła tylko po to żeby inni widzieli jak moja teściowa i ledwo jej na życie starcza a w kościół ładuje. Napewno modlitwa nie zaszkodzi a może pomóc damy radę a jak by i trzeba było to do Częstochowy pójdę wybacz piąteczka ale nie na kolanach... liczy się intencja i tak jest pieszo daleko wiem bo byłam :tak:

reklama
witam Kochane! cieszę sie ze spodobał sie Wam mój pomysł na weekendzik z małżonkiem:-D.ja mam jeszcze 30 dni zaległego urlopu,tak więc mam duże pole do popisu!!!ale M.zapowiedział,ze teraz jego kolej na niespodziankę,wiec narazie odpuszczam i czekam.AdaW ja też mam rózaniec ,noszę w torebce,a moja mama tez mnie uczyła różańca,uwielbiałam to,teraz czasu brak,ale bez paciorka nie zasnę! piateczka to fakt czasami masz iście diabelskie pomysły,ale wszystkie wiemy że z Ciebie Anioł nie kobieta!!! aniolki045.gif...jane trzymam kciuki dzisiaj cały dzień,bądz fasolko,prosimy!!! sylwia_d chętnie węzmę trochę fluidków,udanych zakupów! losiczka trzymam kciuki za Twojego M.żeby się wszystko z pracą udało:) Paula kciuki żeby @ nie przylazła:tak::tak::tak:...biapl moje gratulacje Kochana!!!Rozia ale śliczna imię Bianka,bardzo mi sie podoba!KatyB no fakt jest nas mało,staraczek,bo to forum działa cuda i my też wkrótce będziemy ciężaróweczkami,zobaczysz!!! Aniabuchowicz zazdroszcze tych kopniaków od Lili! a nie wiecie co tam u LORI? coś jej ostatnio nie ma... piękne panie ja lecę do pracy,życzę miłego dnia wszystkim!!!serca014.gif

hej kochane witam i ja!

dzisiaj mąż już do pracy a my sami. maluch śpi więc mam chwile dla was. noc dzisiaj też lepsza wiec może pomału się nauczymy.

pytanie do mamusiek, cioteczek i w ogóle do was. jak nauczyc takiego malucha zasypiać samemu? bo młody ma z tym problem. jak zaśnie przy cycu to śpi a jak nie to jest mała masakra. odłożenie go do łóżeczka graniczy z cudem. krzyk taki że nie idzie słuchać. i tylko przy piersi się uspokaja. a wg położnej nie powinno jedne karmienie trwać dłużej jak 30 min. a jak w tym czasie mi nie zaśnie to co robić? bo ciężko słuchać ten jego płacz

jane
dobrze ze znowu się pojawiłaś. dzisiaj i przez kolejne dni cały czas trzymam &&&&&&&&&&&

reszcie odpisze później bo bratowa do mnie wpadła. miłego dnia

Ada jak chcesz żebyśmy Ci bazgrały :-D pod wykresem to w ustawieniach musisz zaznaczyć ze chcesz kometarze :-).

Dziewczynki siedzę jak na szpilkach he he. Czekam za tel od męża. Bo ma poważną rozmowę z szefem. Albo docenia fachowca i daje mu pensję żeby żona nie musiała pracować :-D:-D:-D ( żartuję ) albo narka. Remont tej naszej kamienicy tez ze 2 miesiące potrwa i sianko dobre. Mężus na miejscu zobaczymy. Choc wyjazd to lepsza kasa. Ale wole miec mniej a chłopa przy sobie choćby dla dzieci ;-)

Dam znac oczywiscie :-):-):-)

Martuś :-):-):-)

agnes a smoczek? ja dawałam i jak mała zasypiała to wyjmowałam
losiczko dzięki zaraz to załatwię jeszcze jestem laikiem jeśli o to chodzi czyli tak czy siak jest dobrze jeśli chodzi o pracę męża

Dzień dobry :-)

Ja będę później, bo teraz m śpi i nie chcę go budzić,a później wizyta, bo tydzień temu nie byłam....

Ano leci ten czas dziewczynki :-)

Miłego wtorku wszystkim życzę :-)

Paula fajnie ze wypad sie udal.......nie smuc sie czas szybko zleci i znow sie zobaczycie
Losiczka no to trzymamay te &&&&&&&&&&&&&& za meza i za rozmnozenie sie twoich torebek na polskich ramionach kobiecych............a jak biznes ruszy to i maszyne sobie do haftu kupisz......fajnie by wygladaly z haftem te torebki
Jane to czekam z niecierpliwoscia:tak:.....a tempka no faktycznie szaleje......hmmmm:eek:
Ada a dlaczego mialybysmy sie smiac.....jak wszedzie sa miedzy nami wierzace i nie wierzace ale jak widzisz trzymamy sie razem a kazde wsparcie w tym temacie jest potrzebne :tak:
piateczko prawda......prawda:sorry:........wczoreaj buszowalam a dzisiaj wstalam przed 10ta:szok:
Sylwia fajne imie dla dzidziolka :tak:
Martus slonce nie doluj sie @ dolocze do ciebie jutro.......a potem poszalejemy jak Pamela :-D
Pamela ja pisalam pod wykresem ale Lori chyba tam nie zaglada a innego kontaktu z nia nie mam....:no:
Rozia &&&&&&&&&&&&&&7 za wizyte i sie zaraz po melduj;-)
A Ilonka nadal nie ma kompa ???:-(
Agnes no ja niestety nie pomoge:-(a moze jak go plozysz schowaj sie z boku i zacznij go glaskac po glowce????

reklama
losiczko trzyma mocno &&&&&&&&&&&&&& zawsze to lepiej jak chłop z dupką siedzi na miejscu- większość z nas w sumie coś wie na ten temat

pamela ja i anioł ha ha - moich niecnych występków wystarczyłoby an pół dużego miasta

agnes ja tez bym ze smokiem popróbowała- zawsze to mniejsze zło- moje wszystkie ze smokiem do spania , albo dla utulenia żalu- mają zestaw- smok i pieluszka- przytulają się i śpią

rozia daj znać co i jak po wizycie

katy ja też dziś dopiero 9.30 wylazłam z wyrka

KŁAPCIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry