• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula okładu z jajeczek to długo nie będzie bo mnie mąż :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Od rana temperatura chodzę jak przejechany kapeć i na zakupy nie poszłam a on sobie poszedł na ryby i wrócił o 15 jak mój rzeżnik był już zamknięty :wściekła/y: Niech mnie cmoknie teraz w tyłek.

hejka

leniwa sobota to jest to co tygryski lubią :-p:-D najbardziej korzystam i byczę się, murzynek dochodzi w piecu (ciacho rzecz jasna hahaha) i paaachnie...

Agnieszka powodzenia :)
Ilona hahahaha i jak grzeczne śpiochy? :-p:cool2:
super że mąż na miejscu będzie..coś czuję że grzeczni nie będziecie :-D
przykra sprawa z przyjaciółką ehhh, trzymam kciuki za nich, u nas podobnie u mojego brata :( tak im dopinguję, tak bardzo bym chciała żeby im się udało...
Rozia nooo okienko za okienkiem zaliczasz ;) zdrówka..
Paula relaks u dentysty :szok: to brzmi jak science fiction :-D
Piąteczka imprezujesz?:cool2:
Losiczko, biedaku :( Tulę i zdrówka życzę, wracaj do żywych jak najszybciej
a dla męża
Valky dawaj łapkę, z dołka wychodź ;)
Ania noooo super, że do lokatora dotarło ;) ja dziś też pospałam hihi
Roza no to Majka wraca do zdrowia :)
i ślę jak najęta ~~~~~~~~~~~~~~~~~;)

truskafffka dobrze, że dodałaś że ciasto :-D głodnej chleb na myśli... :zawstydzona/y:
a co do dentysty to ja do normalnych nie należę hahaha :-D
jak tam Rybcia ? :-)

ale mnie spanie bierze :eek:

wiedziałam że muszę dodać że o ciacho chodzi :-D takie towarzystwo że trzeba uważać na słowa:-D

no i czekam teraz aż mi murzynek wystygnie żebym go pożreć mogła:-D

Rybcia dobrze, dziękuję, 17 tydzień za nami..chyba jakoś przyspieszył ten czas:-p wczoraj była bardzo aktywna, plumkała aż miło, dziś też czułam trochę ruchów, więc cała w skowronkach chodzę:tak:

reklama
truskafffka podzieliłabyś się :-) bo aż mi ślinka cieknie :-D
cieszę się, bardzo że wszystko w jak najlepszym porządku :tak: ruchy maluszka muszą być świetnym odczuciem ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry