• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
czesc dziewczyny. pisze od meza z komory i ni idzie mi zbyt dobrze. wczoraj juz nie mialam okazji napisac i poczytac,dzis pewnie nie bedzie lepiej. moze to i dobrze bo mnie cos na smuty bierze,wiec przunajmniej nie bede narzekac. wszystkim zycze udanego i owocnego weekendu:)

Dzień dobry kobitki

Łosiczko zdrówka biedulko

Ilonka a nie mówiłam ;-)

Piąteczko Roza Valkyrie miłej soboty

ja dopiero wstałam :-pi wiecie co wam powiem kolega chyba zrozumiał co do niego mówię bo już wczoraj pierwszą partie gratów wywiózł:-D:tak:

Wszystkim pozostałym także miłego dnia życzę

Dzień dobry dziewczynki :-)

Ja tez gorzej się czuję :-( Gardło mnie znowu zaczyna bolec, a już mi w zasadzie pr4zeszło i miałam tylko katar :-( Masakra jakaś :-( wrrr ...

Ania widzę,że jednak Twój współlokator jest trochę bardziej kumaty, bo u mnie to niestety koleś jest niereformowalny :-) Gratuluję odzyskania pokoju :-)

piateczko to udanej zabawy Ci życzę :-)

Paula a Ty ze wzgledu na przekonania czy na otoczenie nie chcesz mieszkać ze swoim przed slubem ??

valkirie a co tam sie dzieje u Cibie ?? Dawaj smutki, wyślemy je na księżyc :-)

No to trzeba się ogarnąć z rana ... Miłej i słonecznej pogody życzę :-)

Rozia tak jak KAty wczoraj mi napisała to ja rządzę tym domem on tylko odemnie pokój wynajmuje i na tym koniec jeśli sobie nie życzę go (a mam ku temu powód) to nie ma prawa tu być bez mojej zgody po prostu jutro w południe wyrzuciłabym mu wszystko przez okno na ulicę i tyle zemną nie ma żartów :) ja to franca jestem :-p

poza tym dziewczynki zdrówka wam życzę

No to zazdroszczę Ci tego, bo u nas niestety nie jest to takie proste:-( Jakby to od nas zależało, to wywalilibyśmy go już dawno... Ale pocieszam się tym,że jeszcze tylko kilka miesięcy :-)

Ojo joj jaka cisza:tak: odpoczywacie chyba:-)

Rozia może do lekarza się przejdź z gardłem, albo tantum verde można stosować... zdrówka:-)

Val a co to za nastroje???

Ania no to pokój zwolniony będzie lada moment, już widzę jak wchodzisz ze sprzętem hihi:-p

U mnie dziś piękna pogoda, aż chce się wyjść, no ale niestety z Mają jeszcze nie wyjdę chociaż już w nocy nie gorączkowała i dziś na razie też nie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry