witajcie wieczorową porą!
Nikt nawet za mną nie zatęsknił...
Kasia es - Kochana trzymaj się, bedzie dobrze!!! Tak jak Viola pisała, u nas była mama bliźniaków chłopców, tez z podejrzeniem syndromu podkradania. Ciąża pierwotnie miała być rozwiązana ok. 26 tyg., a ostatecznie chyba w 32 tyg. miała cesarkę. Chłopcy silni i zdrowi, tak, że bądź dobrej myśli!!! Trzyma za Was kciuki!!!
Sylwia - Wy tez się trzymajcie! Kamykom mówimy NIE!!
Val - na ogół pierwszy cykl po odstawieniu tabletek jest bezowocny, bo hormony nie pracują jeszcze jak powinny, za to następne cykle są bardzo podatne. Ja z Alinką zaszłam w 2 cyklu po odstawieniu, a z Kubulą w 3 cyklu. Dlatego tez jak teraz nic z tego, to nie załamuj się, tylko głowa do góry i będzie następny!!
Rozia - Ty chyba pytałaś o termometr w smoczku. Wiesz ja taki miałam, ale u nas sie nie sprawdził, bo... on jest taki ścięty, a Alinka miała wszystkie smoczki z Avent-u, takie okrągłe i tego nie chciała brać do buzi, tylko cały czas wypluwała. Zastanów się nad jego zakupem. Ja osobiście polecam termometr do ucha (najlepiej firmowy np. Braun). Super sprawa i szybciutko masz pomiar.
Przepraszam, że nie odpisze wszystkim, ale nie pamiętam - za dużo miałam do nadrobienia.