• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No wlasnie ale ze mnie ciolek ze nie wpadlam wczesniej na to :-D:-D:-D:-D juz szukam stroju bo jutro mam wolne (tylko 2 h pracy) i moze sie w koncu wybiore:tak: @ juz sie praktycznie skonczyla wiec spokojnie moge isc

reklama
Wiem już co zrobię żeby było jak najmniej zakłóceń w moim cyklu po prostu jak człowiek położę się w nocy w pracy spać i tyle :-p obudzę się i zmierzę tempke, bo jak będę w domu to nie będzie problemu :tak: tak samo jak pójdę na dniówkę...
znowu aż tak dużo tych nocek nie pracuję w miesiącu, także te kilka pomiarów potraktuję z przymrużeniem oka
:tak:

jakoś tak też zachciałam mieć swój wykresik wiem głuptok ze mnie, ale nigdy jakoś szczególnie nie przyglądałam się mojemu cyklowi, dlatego teraz chcę to zrobić głównie informacyjnie- nie chodzi tutaj o intensywne staranka, bo jak już mówiłam co ma być to będzie
;-) mam nadzieję, że mnie stąd za to nie wygonicie? :szok:

losiczka72 to niech stosunkowo dobrze przeprasza
:-)

KatyB super te hafciki
:tak:

piąteczko ale o so chozi?
:confused:

Katy mnie na kręgosłup właśnie polecali basen... Poszukaj sobie też na necie ( może gdzieś są pokazane) ćwiczenia w pozycjach izolowanych... Ja to miałam na rehabilitacji... generalnie wzmacniałam brzuch pośladki uda ćwicząc proste rzeczy na leżąco...

edith... Piateczko nie zauważyłam wcześniejszego wpisu Twojego - o co chodzi ?? Co się stało??

Paula msz racje obserwuj ten cykl na tyle ile mozesz a noz widelec nie bedziesz musiala dlugo sie obserwowac :tak: nikt cie nie wygoni bo i dlaczego mamy tu kobitki ktore jeszcze nie teraz planuja dzieciaczki i takie ktore juz zakonczyly staranka............................albo sie im tak wydaje:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
A mi zostalo 6 chusteczek to zrobienia...........:-)
Torba na jutro na basen gotowa:tak:

KatyB no właśnie chciałam nauczyć się sama siebie :tak: a kiedyś w przyszłości jak już zacznę takie poważne staranka będę wiedziała co i jak, a może nawet tak jak mówisz stanie się to tak szybko, że nawet nie będę musiała obserwować :-) zostanę mamą prawie na Waszych oczach hahaha :-D

Jejku, jakbym miała bliżej do Ciebie to bym się przeszła z chęcią na basen... bo ja tutaj nie mam z kim :-( przyjaciółka nie potrafi pływać :-p druga niedawno wyszła za mąż i wyprowadziła się w świat, a samej jakoś nie mam motywacji ;-)

Paula... Jane ma racje chociaz nie odmowilabym jak bys chciala isc ze mna;-) to wole tez sama chodzic......bo ze wstydu przed ludzi bo obserwuja plywam praktycznie bez przerw....tylko ze ja zabka umie bo kraulem to ledwo metr przeplyne i mam dosc:-D:-D:-D

jane co prawda to prawda, ale ktoś by mnie musiał zmotywować jakimś kopniakiem w d****o żebym solo wyszła na basen :-) ja z natury leniuch jestem :-p

edit.:

KatyB ja też jestem bardziej żabol
:-D

Valkyrie ale śliczne zdjęcie !!! :tak:

reklama
ja też głównie żabką:)))

oglądam właśnie na tvn style program o chirurgi plastycznej i jest laska, która chce sobie zoperowć sobie brzuch a ma zajebisty brzuch ... jakaś psychiczna!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry