• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

niektórzy ludzie na prawdę mają schizo... :baffled:
ja kiedyś oglądałam jakiś program właśnie o operacjach plastycznych i była na prawdę nie przeciętnej urody dziewczyna, która twierdziła, że ma paskudny nos, a miała taki śliczny zgrabny nosek, że o jeju :-) no, ale oczywiście zoperowała go sobie i wyglądała później jak pinokio :-D no, ale jej się bardzo podobał... nie dość, że wydała kupę kasy, to jeszcze wyglądała jak cieć :laugh2:

reklama
no i po niedzieli, bardzo przyjemnej w przyjemnym towarzystwie :-)
a kumpela wieści przywiozła że w ciąży jest, baaardzo się ciesze, razem się starałyśmy, niedługo przed tym jak ja zaskoczyłam, ona poroniła...

Roza leniwa niedziela fajna rzecz, czasem trzeba się tak zresetować:-D
Rozia dzięki za wieści od Sylwi i Kasi, jesteśmy z Nimi i dzieciaczkami
Lor właśnie myślałam dziś o Tobie, fajnie że jesteś :)
Ania odliczamy do wolnego ;)
Katy ślicznie tworzysz :)
Paula ucz się, obserwuj :tak:
Piąteczko....co jest????????

truskafffka to super wieści, za niedługo razem będziecie popylały z wózeczkami :tak:

Rozia tak, laska by się zgadzała, ale męża niestety nie pamiętam :-( ale pewnie to ten sam odcinek, bo nie każdy po operacji plastycznej wygląda jak pinokio :-D zbyt dużo szczegółów się zgadza- zwłaszcza te wygolone włosy nad uchem ;-)

no jeżeli to ta sama, to ja na prawdę nie wiem po co robiła tą operację :confused: no, ale cóż... może miała za dużo kasy i nie wiedziała co z nią zrobić :nerd:

a to nie bo to są polskie "przypadki"
szczerze powiedziawszy dla mnie to jest trochę pójście na łatwiznę... jak laska w wieku 21 lat uważa, że ma brzydki brzuch i nawet nie postara się trochę wysilić, żeby to zmienić za pomocą ćwiczeń...w końcu nie ma pewności, ze po operacji będzie zadowolona...a blizny i tak będą... nie wiem ja bym się tak łatwo na coś takiego nie zdecydowała...

reklama
jane jak widać więcej takich "mądrych" jest na świecie :-)
dokładnie, ja rozumiem jak ktoś już musi zdecydować się na taką operację, żeby móc jakoś spokojnie pokazać się na ulicy (np. po wypadku), albo jak kobieta próbowała już wszystkiego i nic nie daje takiego skutku jaki oczekuje, czy np. cycki, też raczej same nie urosną jak już nie urosły :-p ale nie tak iść na łatwiznę- "nie chce mi się ćwiczyć i stosować diety... a pójdę sobie odessać tłuszcz" :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry