• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
O widze ze tu produkcja pelna para
Lori w koncu sie pokazalas....:-) super ze jak do tej pory wszystko z waszym zdrowiem w porzadku.............:tak:
Rozia dzieki za wiesci od dziewczyn :-)
A ja siedze teraz i haftuje Karoli chusteczki :-) IMG_1303.jpgIMG_1304.jpgIMG_1302.jpg

katy no wiesz ale ktoś musi maszynę kontrolować:tak:
ja super, byłam dziś rowerkiem na squashu :tak: u nas dziś była przepiękna pogoda, ponad 20 stopni a w słońcu chyba z 25:-) no i niedawno skończyłam moje codzienne ćwiczonka:-D :-D lecę pod prysznic i już nic dziś nie robię tylko przed TV leżę:-p

Jane ty taka przodowniczka sportu:-D podsun jakies cwiczenia na bolace krzyze:sorry2::sorry2::sorry2: zamierzam od jutra walczyc na orbiterku i bierzni ale na przemian, dzien tak, dzien tak bo w tym samym dniu na obydwu sprzetach nie daje rady ale krzyze tak mnie nawalaja, ze jak sie schyle cos odkurzyc i potem mam sie wyprostowac to mam taka mine:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
katy a może basen? Pływanie jest bardzo dobre na kręgosłup i na ogólną kondycję. Ja miałam dziś iść ale już mi czasu zabrakło. Będę musiała w najbliższej wolnej chwili basen zaliczyć bo już mi go brakuje:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry