• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

jane wreszcie ktoś przełamał złą passę- nawet mój przemówił ludzkim głosem- ale ja głucha sesemesa nie słyszę-nagrzałam sobie wodę do 30 st w basenie i sobie tyłek grzeję- niech płaci

reklama
No u mnie to sie ciągnie od tej soboty co sobie na ryby pojechał mając wszystko i wszystkich w dupie. Ale wie co go czeka:-)Zemsta bedzie słodka:-) Czytaj : Brak obiadu do konca tyg ( rekord 8 dni bez obiadu wytrzymał potem były kwiaty itp ) A nawet skarpety sobie bedzie sam prał ( a nowa pralka i nie umie jej właczyc he he )

Normalnie nadal mi sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale co tam no i nie wspomne o tym że bedzie chodził wyposzczony :-D:-D:-D.

Ide na poczte po moje wełenki potem do cukierni po ekelrka a nawet 2 :-p:-p:-p

Jane pychotka :-p:-p:-p

Martuś moj jak sie wydziera na chłopaków to jak Twoje auto bez tłumika :hmm::hmm::hmm: ach brak słow

niech siedzą i kwiczą- mój ma potrójnie przechlapane, bo mam i ciotka tez mają focha na niego- kara musi być długa i uciążliwa- ja mam czas do następnej owulki

reklama
jane na pewno będzie pyszny :tak:
sylwia bardzo się cieszę, że wyszłaś!!! sama w ciąży byłam dwa razy w szpitalu... wiem jak to jest:no:

dziewczyny trza wyluzować bo zwariujemy, starania, auta, faceci, dzieci, nerwy - może jakaś muzyczka??? ja okrzątam mieszkanie i słucham muzy, jest git :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry