• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej witam poniedziałkowo. mały śpi a ja wykorzystuje ten czas i nadrabiam zaległości na forum.

pozdrowionka dla wszystkich od Olka mmm.jpg

jak nadrobie wpisy to wracam

reklama
Sylwia no nic dziwnego tam jest dużo czasu i się myśli co słychać w domu co mała robi itp. ważne że już wszystko ok oszczędzaj się choć nie wiem czy to możliwe w przypadku kolejnej ciąży :tak:zwłaszcza że mała się mama musi naczieszyć

Wpierdzielam karpatkę :-p:-p:-p zapraszam :-):-):-)

A Ilonka znowu bawi sie w partyzantkę ;-) pochwal sie jaki prezencik mężowi zrobiłas??? Musze zobaczyć Twój wykres ;-)

Sylwia wszystko tylko nie szpital :-( dobrze że już w domku. Ale naprawdę to masz przeboje w tych ciążach.Ile trzeba przejsc żeby od swojego dziecka usłyszeć mamo :-)

Piąteczko no do owu masz troszke :-) a może nawet co najmniej rok ;-)

I po karpatce :zawstydzona/y:

No tak ale najwzzniejsze ze badania mam dobre tyle ze mam kamien w nerce i powiekszona miedniczke i kielich no i wiadomo zastoj jest przez to wszystko w tamtej ciazy nerka przestala pracowac kolo 36 tc teraz mam kontrolowac zeby do tego nie dopuscic jak sie bedzie cos dzialo biegiem na szpital badz do lekarza a teraz mala mnie nie odstepuje na krok ;p

reklama
A ja właśnie wrociłam z warsztatu ,odcieli ,wycieli ,cos wstawili,dospawali i na 120 zł skasowali :/ buuuu :szok: zajeło im to 20 min szok normalnie,ale teraz po cichutku bede śmigać :)))) i szykować auto na sprzedaz ech....

Sylwia to dobrze ze w domku
Agnes no Oluś przesłodki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry