• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Valkyrie też sobie zazdroszczę ;-) wiem, że mogę oddać jej się nawet z zamkniętymi oczami i zawsze wyjdę zadowolona :tak: jaka była moja rozpacz kiedy Ona- moja najlepsza fryzjerka wyjechała za granicę… :szok: chodziłam w tedy do osiedlowego fryzjera, niby też dobra babka, ale wkurzał mnie nawet sposób w jaki trzyma nożyczki hahaha zboczenie od mojej NAJLEPSZEJ :tak: w końcu pracowalyśmy razem- tak jej się poprzyglądałam, że teraz mam wrażenie, że każdy fryzjer który trzyma inaczej nożyczki niż ja jestem przyzwyczajona- jest do d**y... :baffled: Na szczęście wróciła i co najlepsze zaczęła pracę w jednym z salonów na moim osiedlu :-)
Jak będzie w PL to zapraszam- mogę polecić z czystym sumieniem- wiem, że wyszłabyś zadowolona :tak:

AdaW najważniejsze to mieć zaufanie do fryzjera
:tak:
oj ja myślę, że tyle działo się od czasu kiedy ostatni raz się widziałyśmy, że nie wiem czy popołudnia wystarczy, bo ja straszna gaduła jestem :-D

piąteczko widzę, że już chce odpokutować
:cool2:

A co do samochodu, to ja właśnie na dziada wydałam 600,00zł no, ale trzeba było powymieniać oleje i inne płyny, klocki i takie tam przed zimą… zważając na to, że mnie chyba najszybciej z nas wszystkich śnieg przy atakuje
:eek:

hej! NO TO CHYBA JESTEM NA BIEŻĄCO Z WAMI

To co mogłam to nadrobiłam. postaram się teraz nie robić zaległości. Olek probuje zasnąć a ja śmigam po necie.

jane śniadanko wygląda bardzo apetycznie. ja niestety teraz na łatwiznę idę bo brak czasu na wymyślne dania. no i podziwiam twoja aktywność fizyczną. aż zazdroszczę

katy basen zaliczony?

piąteczka
ale m u ciebie podpadł. no ale nauczka musi być. ja bym mu niezłą jazdę zgotowała

sylwia dobrze że jesteś w domku. już nie długo ci zostało. trzymam &&&&&&&&&& aby wszystko było ok do końca

kasiaes cały czas myślę o tobie i dziewczynkach. wierzę że wszystko zakończy sie dobrze

lori witaj. dobrze że wyniki ok. może rzeczywiście warto zaprzestać mierzenia temperatur, tabletek i innych wspomagaczy. jesteście zdrowi więc na pewno się uda. trzymam kciukasy za was

wiecej nie pamiętam. sorki ale miałam nadrabianie kilka dni.

Ostatnia edycja:
agnes2704 uffff czuję to zmęczenie :tak: ja kiedyś nadrabiałam dosłownie kilka dni, a jak wydawało mi się, że jestem na ostatniej stronie to w między czasie pojawiała się kolejna, kolejna itd. :-D

piateczko a moze on w ten sposob proponuje wspolny posilek??? MOZE??? :sorry2:
paula to zazdraszczam tym bardziej bo ja z fryzjerami mam tylko przeboje :no:

moj maly potworaszczak, zjadl wlasnie taka miche zupy pomidorowej z makaronem, ze ja chyba bym rady nie dala... a spust mam niezly :-)

reklama
Val to tylko się cieszyć
piąteczko nie denerwuj się bo nerwami i tak go nie ukarasz a szkoda sobie psuć nastroju
Paula ja też jestem gaduła wierz mi ja wyjechałam do babci na dwa dni a opowiadałam ponad dwie godziny ciągiem :-D
agnes podziwiam ja się nawet nie zabrałam do odrobienia strat;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry