• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hello :-) pogoda nadal nas rozpieszcza- jest cudnie :tak:

Ja humorek mam dobry, ale widzę, że tutaj babeczkowe wojny odchodzą
:-D

piąteczko i Valkyrie już Was odblokowałam
:tak:

AdaW nie wiem czy taką czarownicę jak ja da się upiększyć
:-D ale ogólnie jest OK., jutro idę do fryzjera- do mojej baaardzo dobrej koleżanki tak więc przyjemne z pożytecznym :-)
a co tam u Ciebie? Niech Ci w końcu założą tego neta! :tak:;-)

Malami123 do mnie właśnie już idą pocztą maseczki z glinki tak więc będę działała
:-)

jane ale ten miszmasz smakowicie wygląda
:tak::-p

sylwia_d to cudownie, że Cię wypuścili, to znak, że nie jest źle
:tak: zawsze to lepiej siedzieć we własnym domku ;-)

agnes2704 zakochałam się normalnie- cudowny kruszynek
:-)

Zakupiłam sobie ostatnio ekspander do tych moich ćwiczeń, ale jeszcze nie doszedł, tak więc muszę odłożyć dzisiejsze ćwiczenia
:-( ale za to idę na kawulca z koleżanką ze szkoły średniej :-) hahaha :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malami to i tak nie dużo grunt że bryka śmiga a nie wyrczy na całą okolice :szok:
piąteczko no pewnie że sobie pozwól wkońcu coś Ci się od życia należy ;-)
Paula to jeszcze mi odblokuj jak już tak wszystkich :blink: no mam nadzieje że wkońcu powrócę do cywilizacji . Czarownicę? Zobacz co ja mam w opisie pod nickiem :-D a jaki fryz masz sobie zamiar strzelić? Udanej kawusi z kumpelą :tak:

AdaW odblokowana ;-)
o kurczę, podpisu nawet nie zauważyłam szczerze powiedziawszy :tak:
wiesz co, idę z myślą odrostów, ale z czym wrócę to nigdy nic nie wiadomo, bo kumpela ma takie wizje, że hey :-D czasami aż boję się o moją głowę :-p
a kawusia mam nadzieję będzie udana- dziękuję :tak: w sumie musi być, w końcu to kolewajka ze szkolnej ławy :-D oj tyle się razem przeszło hahaha :-D

agnes swietny kruszynek!!!
sywlia nie zostało Ci juz tak daleko, dasz rade :blink:
piąteczko smaka robisz.. rozumiem ze zapiekana bez maslany :tak:
malami z autami zawsze tak jest, ja do pracy swego czasu jezdzilam starym fordonem, bardzo narzekac nie moge, ale zdarzalo mu sie odmowic posluszenstwa...
paula zazdraszczam kumpeli fryzjerki, ja nie mam takowej i do fryca ide zawsze ze stresem bo jak kazda kobieta zazwyczaj wychodze niezadowolona z fochem:cool2:.

jaka tu jest dziewczyny pogoda, dech zapiera!!! nie wiem jak u was... ja zaraz ide odprowadzic mojego potworka z powrotem do przedszkola i ruszam do sklepu... srajtaśmy zabrakło a to juz powazny alarm jest...:szok:

Paula wiesz ja kiedyś poszłam do fryzjerki z włosami do łopatek a wróciłam z włosami pod ucho trzy razy się pytała czy napewno. Mam taką panią do której chodzę i wiem że jak jej wytłumaczę co chcę to ona mi zrobi fajną fryzurkę i ufam jej pod tym względem :tak: komuś trzeba
a z koleżankami z szkolnych ławek jest różnie bo czasami nie ma o czym gadać bo nie będąc na bieżąco dużo spraw jest już nieaktualnych. Ja miałam taką przyjaciółkę ze szkolnej ławki była moją druhną a teraz jest dziwnie to już nie to co kiedyś

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry