reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula i dobrze, niech się ziemia trzęsie ;)
Ilona :)
fotki będą jak dojadę do domu, bo torebka ze mną w pracy hihi a aparat w domu ;)
i co z baławanem?:-p
Dziama super, oj pamiętam te pierdułeczki do domu kupowane :tak: super, iii pięc lat minęło nie wiem kiedy:eek:
Katy hehehehe i co...będziesz uwodziła swego wikarego?:-p:cool2:
Piąteczka małpa taka wstrętna bo ostatnia!!

paula my jak byliśmy w szczawnicy na długi weekend to wyjeżdżając z domu ubraliśmy się jak na lato prawie- pogoda była piękna- ja się rano budzę a za oknem ciężka zima 2012-03-30.jpg

Kasia_es skarbie będę się modlić żeby było wszystko dobrze, Boże :-:)-(ale się porobiło.... dużo sił kochanie:tak::tak:

Piateczko zdrówka dla maluchów.... szkoda że @ nawiedziła:-(

Ania no to odpoczywasz:-):-)

Martuś ale rosną jak najęte:-)

Paula he he to nie będziesz mieć czasu zajrzeć do nas:-p jak K przyjedzie

piąteczko no co prawda to prawda :tak: w górach pogoda jest tak zmienna, że masakra :-) także nie wiadomo co wydarzy się do wieczora...
pamiętam jak kiedyś przyjechała do mnie kuzynka z nad morza z rodziną na narty w ziemie- psikus był niezły… u nas zero śniegu, a nad morzem zawierucha jakich mało hahaha :-D więc i tak bywa :-p

Roza_ Jezusie, ale tempka idzie Ci w górę :-) super! ;-)

reklama
Do góry