reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ilona24 no nawet nie wiesz jak się cieszę :tak: ogólnie listopad mam tak fajnie ustawiony na weekendy, że będzie serduch na wykresie oj będzie hahaha :-D
oooo dziękuję, odgrzeję sobie- spoko najważniejsze, żeby doszły ;-)

dziama86 no to dopiero od środy, ale dziękuję słoneczko
:tak::-)
ale co ja widzę, u Ciebie przeprowadzka pełną parą- super! :tak:

KatyB a Ty za kogo się przebierasz ? hahhaha bo mąż w tym momencie wymiata
:-D

reklama
dzień dobry dziewczynki

ja nadal umieram- już dawno mnie tak nie dopadło- mści się franca za to, że ostatnio mnie oszczędzała

wikary ha ha- to jak ja za zakonnicę:szok::szok:

piąteczko Ty za zakonnicę hahhaahaha :-D rajki potargane :-)
ale Kochana współczuje tej @... :szok: chociaż praktycznie nie wiem o czym mówisz, bo ja jakoś nigdy nie miałam tak obfitych i bolących @... na szczęście ufff... ściskam Cię z całych sił :tak: ;-)
A jak bąbelki, dalej takie śpikate? ;-)

Piąteczko- nie ogarniam tego............myślałam że ciota wredna nie przylezie ;/ a może monitoring co?? a G robił jakieś badania? drażliwy temat ale może warto co?
Paula- to kto kogo nawiedza i na ile?
Katy- a Ty w jakiej roli będziesz?:)

reklama
Do góry