• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

malami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nie wiedziałam jaki Ci kolor pasuje

reklama
Martuś nie bij :-( ja tak strasznie sie ciesze :-):-):-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dla ciebie kochana
:-):-):-)

Małami aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale czad :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D SUPCIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz kciuki a potem bedą ....... no własnie :-D:-D:-D:-D

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

przepraszam nie bić :-p:-p:-p:-p ...miałam gościa wiec znikłam !!!!!
Chodzi mi o Luluu
:-D:-D
Planujecie Wasze drugie dzieciątko :-D:-D:-D:-D?????????????????????????????? Bo nigdy o tym nie rozmawiałyśmy :-):-):-)

Jezuuuuuuuuuusicku ale sie cieszę Martuś ,,,,,,,, tak bardzo jakbym to ja była w ciąży :D

reklama
Hej!!! Staram się Was na bieżąco czytać mam lekkie zamieszanie i wogóle brak chęci witalnych...... ale myślami i sercem jestem z każdą z Was :*

Truskaffka cieszę się że wkońcu została potwierdzona płeć malutkiej twojej córuni

Malami kochana nawet nie wiesz jak trzymam mocno kciuki (nie wiesz bo monitor zasłania :-D) będzie elegancko

ilonka co z tym pytaniem?

losiczka rozumiem że teraz polujesz na dziewczynkę :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry