• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Liluu naprawde pięknie przez ciążę przechodzisz :-) oby tak do konca juz :) Ja tak samo chyba za bardzo nie narzekałam Wam co?????? Do konca śmigałam jak truśka :-D:-D:-D:-D:-D i było mi z tym boooooooooosko hehe ;-)
a mogę o coś zapytać ???????????:-D

reklama
hej, hej!

u nas pogoda słoneczna (chociaż teraz gdzieś się słonko schowało) a ja siedze w domu bo na kuriera czekam. a mogłabym z młodym troszkę powietrza zaczerpnąć. mam nadzieję że przyjedzie wkrótce i zdążę jeszcze wypad na dwór zrobić

co do pieluch to ja na razie jadę na tych co Olek dostał w prezencie czyli na pampersach i dadach. jedne i drugie ok. ale dady lepsze na dzień. na noc pampersy

dzisiaj Olek jakiś niespokojny. kupy nie obił jeszcze i przez to chyba. nie wiem jak mu pomóc. teraz zasnął królewicz

jak rozpoznać tą skazę białkową? bo ja nie umiem żyć bez nabiału, bez mleka. a młody ma taką suchą skórę na czole i generalnie jakieś krosteczki mu na buzi wychodza i nie wiem czy to nie przez to co ja jem

martuś nic nie mówię ale ty wiesz że trzymam kciuki. teraz już musi być dobrze. gratuluję słonko

truskaffka
no to w końcu wiemy kto w brzuszku mieszka. jak starszy brat przyjął wiadomość o siostrzyce?

ilonka
na wal śmiało

reklama
Dziewczynki .............. no wlasnie Losiczko :-) asz ty hehehehe
Poszlam z marszu na bete co by wiedziec czy dupka odstawic w poniedzialek albo wtorek iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :szok::szok::szok::szok::szok::szok: oo takie oczy zrobiłam bo wynik jak to wynik dodatni ,teraz wizyta w srode na 15 i sie okaże co i jak wiec nie chcac zapeszać tylko proszę o kciuki ...czy moge o to prosić?????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry