• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
PIATECZKO - dzwonie tylko ze zajete, probuje dalej :-)
ROZIA - sorki wciaz wale byka roza/rozia eh
Co do pepti moj maly z checia pil a ja zatykalam nos bo mnie na wymioty bralo. Co sie potem okazalo - zaczely sie zaparcia do tego stopnia ze dziecko plakalo z bolu usilujac sie wyproznic. Ze strachu wstrzymywal kupsko nawet 2 tyg masakra - faszerowalismy go lactuloza, blonnikiem suszone owoce itd a co sie okazalo - byl w tym niewielkim % uczulonych na pepti co ujawnialo sie wlasnie takimi zaparciami - takze do dzis ucieka z kupa w kat mimo ze ma 4 latka :no:

Rozia a jednak bedziesz dziergać :-D:-D:-D:-D:-D super !!!!!!!!!! :tak::tak: Ja mam pare stronek ale przeważnie obcojęzyczne.... ale są na YOUTUBE po polsku pokazane podstawy :tak::tak::tak: także mogę CI przesłać :-)
Miłych i udanych zakupów , pochwal sie jakie te płytki kupiliście :tak:

Roszpunka a no sie okaże czy jeszcze bedzie coś :-D bo bym chciała kupić i cole i parówki i jeszcze mięso mielone :baffled: no ciekawe czy sępy wszystko juz zgarnęły :baffled::baffled: Jak m dziś nie wróci to sobie mogę pomażyć o większości bo jutro sobota to kazdy bedzie robić zakupy :-( U mnie to lipa, wystawią pare rzeczy i potem juz nie dołożą :wściekła/y: Trza sie bić przy otwarciu sklepu hahha

Mój Jaś tez pił Bebilon Pepi , pił aż mu sie uszy trzęsły :baffled: a faktycznie za smaczne to nie jest :baffled:

Oddam cycki w dobre ręce :-D:-D:-D:-D:-D Komu, komu bo idę do domu ...........:-D:-D:-D:-D:-D:-D Nie lubie moich także chętnie sie pozbęde,,,,, ja wolę małe :tak: a miseczkę mam jakoś DD :baffled: a bym chciała mniejszą miec ehhhhhh

Piąteczko wiem wiem :-D

Jak czytam o dziewczynach na forum grudniowym to mi krew w żyłach mrozi:baffled: spać nie moga ciągle jakieś bolesne skurcze do tego czują się grube nie radzą sobie z codziennymi obowiązkami i niektóre dużo młodsze ode mnie a ja nic mi nie jest spać mogę 24/7 nic mnie nie boli wszystko koło siebie zrobię posprzątam problemów dzięki bogu też większych nie miałam z ciążą no nic tylko dziękować temu na górze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry