• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej wpadam na szybko bo obiad czeka

dzisiaj wizyta położnej. Olek waży juz 5 kg. poza tym wszystko ok, tylko pępek mu jeszcze nie odpadł. ale połozna mówi że jest ok i mamy czekać. no to czekamy

co do pieluch. ja miałam w sumie 2 paczki jedynek. jedną kupiłama jedną dostałam. Olek urodził się 4 kg ale zuzyliśmy bo na poczatku to szlo 10-12 pieluch na dobe. a w paczce było cos ok 40 szt więc szybko znikły. a teraz jesteśmy na 2. dostał 3 duże paczki w prezencie i boje się ze nie zużyje wszystkich bo one są z przedziału 3-6 kg a teraz juz idzie znacznie mniej pieluch na dobe. tak więc nie ma co robić zapasów. na pewno ktoś tez przyniesie w prezencie.

reszta później bo musze szybko obiad wstawiać jak młody śpi

reklama
Jestem...

Jestem tak padnięta,że muszę z godzinkę poleżakować ( jak przedszkolak normalnie) :-)

Martuś się uśmiałam z tej kukułki :-D:-D:-DUbawiłaś mnie po pachy :-D:-D:-D

A gdzie ilonka?? Bo łosiczka, to pewnie przybita do maszyny :-(

DZięki dziewczynki, w takim razie nie robię zapasów tych małych pampersów :-) Jak coś od od 3 :-) Już jedną mam :-)

edith

http://video.interia.pl/obejrzyj,film,134565

słodki kiciuś :-)

Ostatnia edycja:
Rozia perło jestem jestem. tzn podczytuje w wolnej chwili .... dzis skonczyłam zamówienia ucieszyłam sie ze w koncu pójde spac wczesniej a tu bach 2 komplety jednoczesnie na allegro sprzedane :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ciesze sie strasznie mimo ze bede siedziec po nocy i robic, ida swieta , mikołaj takze pieniazki sie przydadza jak najbardziej :-D:-D:-D:-D:-D:-D :tak::tak::tak::tak:

Zdjęcie1144.jpg Zdjęcie1143.jpg

ona nie jest dopracowana poniewaz tak na szybkiego robiłam te elementy , jak robiłam sowę , a sowe miałam na dzis zrobic takze na szybciora dodałam elementy

a tu zwykła z uszkami

Zdjęcie1135.jpg

Małami odpoczywaj kochana ile sie tylko da !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja kupiłam do szpitala 1 pamperaki ale potem juz tylko 2, nie opyla sie tych malutkich , chyba ze dla wczesniaków ... :tak::tak::tak::tak:

ja sorki, ale mi ciężko ogarnąć Was teraz- rano jadę do młodego- wracam po południu i mam babcię na głowie i chatę do ogarnięcia zapuszczoną

ilonko czapa świetna :-) Ja jeszcze nie kupiłam tego szydełka :-( Jakoś do pasmanterii dotrzeć nie mogę :-(

Malami to dobrze, brzuszek rośnie ;-) Nie mogę się doczekać jutra :-) Daj znać od razu jak wyjdziesz od ginki :-)

Kurczę cały czas myślę o Kasi i dziewczynkach, ale nie chcę pisać do nich, bo nie chcę ich męczyć... Zresztą Kasi Ł był wczoraj strasznie zmęczony, więc pewnie dziś też taki będzie i nie chcę Go męczyć... Może wieczorem się odezwie on albo może nawet już Kasia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry