• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Martuś a rozmawiałaś z szefem?
Powodzenia jutro, daj nam od razu znać kogo tam wypatrzyłaś
:-)

Ilonko mysza boska
:tak:

Piąteczko się rozumie
:tak: ale niedługo nas ogarniesz z powrotem… tzn. do urlopu, bo później znowu będzie ciężko :-D

wpadam na chwilkę

Kasia - GRATULUJĘ!! życzę całej Waszej trójeczce dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku.

MałaMi - znałam juz ten kawał, ale w wersji, ze to mąż poszedł na balety i potem pomagał kukułce - nie zmienia to faktu, że kawał jest fajowski.

Jakiś straszny ten tydzień - same straszne wiadomości do mnie docierają.
Najpierw tu Liluu, potem koleżanka, która mieszka w UK napisała mi, że u nich w mieście był straszliwy wypadek. Czwórka młodych ludzi wpakowała się osobówką pod TIR-a, trzem głowy urwało, a czwarty w stanie krytycznym w szpitalu. Dziś - najpierw mąż przekazał mi wiadomość, że koleżanka Alinki z przedszkola (chodzą do równoległych klas) ma białaczkę (4 latka), a teraz na grupie!!!
Boże - może wystarczy!!!!

Ostatnia edycja:
Witam my juz nie spimy ;p
Co do wypadkow to cos strasznego ;/
U mnie jakis czas temu w miescie tez wydarzyl sie wypadek ale nawet nie pisze jaki bo az mi slabo na sama mysl ;/ niewiem czemu tak jest

Boże piateczka....ja nie wiem co napisać,cisza będzie chyba bardziej właściwa..........................................................................................................................................................................................

Ostatnia edycja:
Kasia es trzymam kciuki za dziewczynki i ciebie

Marta mówiłam że będzie dobrze :*

Piąteczka wiem że to może nie istotne, mało ważne ale myślami jestem z Tobą modlę się kochana żebyście mieli jak najwięcej siły

reklama
Hejka dziewczynki

troche mnie nie było bo P maluje mieszkanie i ńie bardzo jest czas.
Martus mówiłam ze będzie dobrze ;)
czy któraś mogła by mi na priva napisać co sie stało u Piateczki bo ja juz nie mam dostępu do grupy (względy bezpieczeństwa ) i teraz nic nie wiem będę bardzo wdzięczna

pozdrawiam i całuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry