• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Martus będzie dobrze.....:-);-):tak:

Ja sie wlasnie umówiłam do lekarza w Pl :-)........tylko odszedł z Pro-Familii:szok:

W jednym dniu mam fryzjera i ginekologa:eek:....musze pomyslec moze sobie przed wizyta fryzurke na dole strzelę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

udało mi sie troche nadrobic jak Olus spał. teraz już wisi na cycu a ja za obiad sie biorę. potem wpadne to poodpisuje.

wszystkim naszym Kasieńką spóźnione życzenia imieninowe przesyłam. Spełnienia marzeń kochane i uśmiechu każdego dnia!

pamela a ja mam przeczucie że to cię fasolka dopadła i nie odpuści z 9 miesięcy :-D

losiczka no to mnie sraczka na szczęście nie ale nie dobrze mi po wszystkim co zjem :sorry:

Katy a kiedy masz do tego fryzjera / ginekologa dokładniej ?

Marta oj doczekasz się to nie trwa wiecznie

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu wszystkiego najlepszego ,spełnienia marzeń:)Zobacz załącznik 518404zZagubiona moja chrześnica właśnie skończyła 3 latka,ale ja prezent wysyłam razem z własnie mikołajkowym dopiero na święta i też dumam co tu kupić:confused:,będzie miała 3 w jednym,od razu też pod choinkę dostanie.narazie zakupiłam gotowy zestaw kredek,mazaków i różności do malowania,wszystko w jednym pudle,bo lubi malować.a co dalej to podumam jeszcze,ale Twój prezent bardzo mi sie podoba!:-). wracam do pracy,wpadnę póżniej dziewczynki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry