• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ILONKO - kombinezonik wymiata a jego "zawartosc" to slodkosci :-)
MALA MI - wspolczuje samopoczucia ale minie juz niedlugo - wlasnie sobie przypomnialam jak to mnie meczylo nie tak dawno a tu masz niunka ma juz 3 m-ce
LOSICZKO - coz chlop na zawsze pozostanie tylko chlopem, wiec raz dobrze a raz gorzej

PAMELKO - a moze to fasolka sie rozgaszcza :-)

KATY - francuzka powiadasz...hmm intrygujaco

reklama
Pamelka ale dobrze że masz takie nastawienie bo jakby czasem tfu tfu tfu to nie to to łatwiej przełknąć a jeżeli to fasoleczka to musimy ogłosić święto na forum że tak blisko siebie ty i Marta :tak: a może potem to już lawinowo pójdzie Katy losiczka Roza itd.... a potem jaaa... uwzględniłam kolejkę ;-)

uciekam do domku trzymajcie się cieplutko i żadnych @ dzisiaj a jutro na sekundę wpadnę i same plusiki tak mi dopomóż Bóg

witajcie poniedziałkowo

Dziękuję bardzo w swoim imieniu za życzenia Kaśkowe.

Ada - chrzciny będziemy mieć w pierwszą sobotę stycznia, chrzestni przylatują do nas 31 grudnia, czyli już po świętach, stąd termin styczniowy.

Adus u mnie napewno to nie ciaza:no:........z miesiaca na miesiac przesówa mi sie owu:eek:
Co do fryzjera to mam 28 grudnia ;-)
Rozia to czekamy...:-)
Martus jade 21 grudnia i zostaje w Pl do 5go stycznia :-)
losiczko czekolade sobie zapodaj.....napewno pomoze jak nie na sraczke to na humor:tak:
Liluu to ty dzisiaj wizyte mialas???:szok:
Pamela tule....:sorry2:
Katrina czyli wszystko juz zapiete prawie na ostatni guzik??:-)

Liluu uuu no to mam ,dopiero wstałam ..sąsiadka mnie obudziła zapukała i zapytała czy mam ochotę na zapiekanką makaronową :)))) ja to mam sąsiadkę hii

Katy a wiec tylko na święta :-( szkoda ze nie na dłużej ,ale rozumiem ze jesteś pod tel :-D:-D:-D:-D:-D

Losiczko Pamelka widze ze tez jakas zaraza was dopadła :(( ojjj nie dobrze nie dobrze

ja z moimi dolegliwosciami obiad na 4 razy dzis gotowalam :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry